• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest gisteren uitrukken naar een juwelier in Tesoro Plaza, waar een overval had plaatsgevonden. Bij aankomst trof de politie een aantal kapotte vitrines aan in de zaak. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat twee mannen, gekleed in dameskleding, de zaak waren binnengekomen.

Eén overvaller droeg een zwarte pruik en de ander een blonde pruik. Plotseling trokken zij twee vuurwapens en met twee hamers sloegen zij de vitrinekasten in.

Gevlucht
De overvallers grepen naar de sieraden en stopten deze in een tas. Eén van de verdachten sprong over een vitrine waardoor achter de balie terechtkwam en pakte meer sieraden. Na de daad vluchtten de overvallers te voet om vervolgens in een witte Mitsubishi mini-bus met vier portieren die hen opwachtte, in te stappen. Het busje stond iets verder weg van de juwelierszaak geparkeerd. Het overvalteam is een onderzoek gestart.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze overval. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-192 of 8666-140 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

6 reacties op “Juwelier in Tesoro Plaza overvallen”

 1. Ik heb vernomen dat een van de vrouwen die met een kind daar was een politieagente (off duty) is en zij had een pistool in haar tas zitten. Echter wilde zij niet schieten, omdat haar kind erbij was.
  De eerste politieagent ter plaatse had iets kunnen doen, maar laat die man nou net geen pistool bij zich hebben…. uiteindelijk had hij het pistool geleend van de mevrouw in de winkel om vervolgens een achtervolging in te zetten..

  Wat een helden bij de politie….

 2. Was het niet Constantia? Die drinkt als een kerel en heeft al tientallen winkeldiefstallen op haar naam staan.

 3. KIjk ook even dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=n9sR-aqjhFA

 4. Allemaal de schuld van de PAR, Jan C/L?

 5. Ik geloof dat we nu bijna op 1 overval per dag zitten. Geen gek gemiddelde !
  Waar streeft deze regering naar ? Iedereen hoort overvallen te worden ?

 6. Niets ten nadelen van de politie.Meneer Wilsoe als u nu eens een paar camera’s neer hangt bij het zwakste punt op Curaçao wat betreft aan en invoer! moet u nog lang na denken??.en dat is niet onze toekomstige spachvlieger!.