• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 52-jarige eigenaar van een trùk di pan is zaterdag rond 05.30 uur overvallen. De overal vond plaats op de Stakamahachiweg, waar de man woont. Toen hij bij zijn huis aankwam werd hij opgewacht door drie gewapende mannen met een bedekt gezicht. De man is flink mishandeld.

De overvallers hebben hem meerdere keren met de vuist in het gezicht geslagen. Toen de man op grond viel dreigde één van de overvallers hem met een mes te steken. Uiteindelijk slaagden zij erin om twee mobiele telefoons en een bedrag aan kleingeld van de eigenaar af te pakken. Daarna zijn de mannen gevlucht.

Onderzoek
De volgende ochtend is de man naar zijn huisarts gegaan om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Op de plaats delict is een mes gevonden. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek.

4 reacties op “Eigenaar trùk di pan overvallen”

  1. Nog een voorbeeld waarbij een bewapende burger zichzelf had kunnen beschermen. Maar alleen de schurken hebben wapens op dit eiland.

  2. Wilsoe.. waar ben je mee bezig?

  3. Een levenslag trauma, en dat voor een mobiel en wat kleingeld. Zet het leger erop! Aanpakken die hap. Sterkte gewenst voor het slachtoffer.

  4. Jammer eigenlijk, dat je op dit eiland als burger voor dit geval geen wapen mag dragen, anders waren de daders hopelijk voor het laatst bekend ……. CRIMICAO.