• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een patrouille van de politie is gisteren rond 20.00 uur uitgerukt naar de Kaya Dori in Koraal Specht, wegens een schietincident. Bij aankomst troffen de agenten een man aan die hevig bloede vanwege een kogel in zijn linkerbeen.

 
Uit onderzoek ter plaatse is gebleken dat het 28-jarige slachtoffer bij zijn auto met iemand anders stond te praten. Zij werden benaderd door een man die op blote voeten liep en geen bovenkleding aan had. De man schoot op het slachtoffer om vervolgens te vluchten.

Spoed
Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar de polikliniek van het Sint Elisabeth Hospitaal voor medische behandeling. De politie heeft twee auto’s in beslag genomen, die ook waren geraakt door kogels, voor verder onderzoek. Het motief voor het schietincident is nog onbekend. Het departement van de recherche zet het onderzoek voort.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze schietpartij. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-218 of 8666-219 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

2 reacties op “Man gewond door schietpartij”

  1. Politicus trekt pistool tijdens tv-debat AMMAN – Een tv-debat tussen een Jordaanse politicus en een activist is volledig uit de hand gelopen. Duizenden kijkers waren er thuis live getuige van hoe de gemoederen in de studio zo hoog opliepen dat beide mannen elkaar in de haren vlogen. De politicus trok tijdens de schermutseling zelfs een pistool.
    Moet je eens opletten als onze payasos uit Forti een audience hebben, dan zijn die bodybags van Wiels niet genoeg, dus Wiels bijbestellen die dingen.

  2. Dushi hende!!!!!