• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “De door mij gedane uitspraken hebben veel onrust veroorzaakt binnen de gemeenschap”, zijn woorden van minister George Jamaloodin (Financiën, MFK). De minister heeft gisteravond op TeleCuraçao zijn excuses aangeboden en gezegd dat hij zich ten zeerste betreurt voor zijn persoonlijke fout.

Jamaloodin doelt op zijn houding van de afgelopen weken. Waarschijnlijk bedoelt de minister de openlijke ruzie op de radio tussen hem en Statenvoorzitter Ivar Asjes, waarbij hij beledigende uitspraken deed richting Asjes. De ruzie tussen de twee Statenleden ging over de wet over het wel of niet dragen van een wapen voor leden van de Staten.

Aandacht
De minister zei verder in de uitzending dat hij zijn aandacht zal richten op punten die zijn aandacht vereisen. “Ik zal mijn aandacht en energie steken in onder andere de financiële situatie waarin ons eiland zich in bevindt.”

19 reacties op “Excuses van Jamaloodin”

 1. Gaat Asjes nu zijn aanklacht tegen Jamaloodin intrekken? Het moet toch ongeveer zo gegaan zijn, dat Jamaloodin met Asjes contact heeft gehad en heeft gezegd: ” Als ik nou door het stof kruip, wil jij dan zo lief zijn om die aanklacht in te trekken?” Dat kon Asjes natuurlijk niet weigeren.

 2. kan hij beter geen ruzie maken, aandacht aan de financiën kost ons alleen geld.

 3. Dit is gewoon een zoethoudertje voor de aankomende Rijksministerraad die volgende week word gehouden,het is toch van de zotte dat ministers elkaar met de dood bedreigen,dus als Schotte daar op het maatje komt(als hij überhoub gaat)kan hij dat vlekje teminste wegewerken,Nu nog die andere modderpoel wegwerken Schotte!.Of laat je inderdaad het vliegtuig een tussen landing maken op de terug weg om tezeggen dat je je niet goed voeld en in Haïti aziel aanvraagt bij je vriend, om/en met hem zaamen een van de fondsepotjes leeg roven en van de aardbodum te verdwijnen.

 4. En men drinke een glas, doen een plas en alles blijft zoals het was !

 5. Excuses aanbieden is net als biechten.

  Je maakt fouten en gaat biechten 3 Wees Gegroetjes en een Onze Vader en alles is weer OK.
  Je hebt weer een schone lei !

  Dus de pret mag weer beginnen.

  Hyprocriet

 6. laat hem dan maar 20 maanden salaris terugstorten omdat hij nu zegt dat hij 20 maanden niets gheeft gedaan als minister van financien

 7. Ik heb één woord voor deze dude OPZOUTEN.

 8. Van een minister mag worden verwacht dat hij NADENKT alvorens hij praat. Dat concept schijnt voor Jamalodin veel te moeilijk te zijn. Achteraf excuses maken is wel heel erg simpel, kan iedereen.

 9. “Ik zal mijn aandacht en energie steken in onder andere de financiële situatie waarin ons eiland zich in bevindt.”

  Haalt je de donder, deze situatie heb jezelf gecreëerd.

 10. Wat een slapfiguur en flapdrol zonder enige schaamte! “Nu ga ik mijn aandacht en energie steken in financiele zaken”. Wat deed je dan 20 maanden lang? Je energie en aandacht steken in jouw zaken en familiezaken? Ga toch weg man! Van bewaker tot Minister en terug tot bewaker. Je begrijpt er toch over 20 jaar nog niks van!

 11. Dit neemt men toch niet serieus op Curacao, als hij nou had aangekondigd te zullen aftreden dan zou ik zeggen ”nou toont de man ruggegraat te hebben” , maar deze slappe vertoning slaat nergens op en waartoe dient het?
  Hij zal wel gestuurd zijn door zijn ”meerdere”.

 12. aandacht en energie in financiële zaken? Begrijpt hij die dan?

 13. wens dit excuus niet te accepteren….opzouten!

 14. Stap een is excuses aanbieden en stap 2 is opstappen!

  IK denk dat hij zijn excuses aanbied voor zijn aandeel in Bientu.

 15. Bla bla bla

 16. Wat een slijmbal met zijn charme-offensief. Geef ook toe, dat je ruimschoots capaciteiten mist en verdwijn.

 17. Slimme zet, want genoeg mensen geloven het allemaal weer…

 18. Beter laat dan nooit heeft hij gedacht?.

 19. Dat heb je als je even bij zinnen komt.