• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Verschillende wijken kunnen volgende week stroomonderbrekingen verwachten. Aqualectra voert dan onderhoudswerkzaamheden uit en schakelt daarom tijdelijk de stroom uit. In Abrahamsz, Popo, Cocorie en Zuid Abrahamsz zal als eerste tussen 08.30 en 15.00 uur de elektriciteit worden uitgeschakeld.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Noord Jan Thiel/Caracasbaaiweg Sandriver Park/Rooi Santu tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Zuurzak/Scherpenheuvel/Rooi Santu tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Bottelier tussen 08.30 – 16.30 uur
Donderdag: Noord Santa Rosa/Santa Rosa Resort/Oost Santa Rosa tussen 08.30 – 15.00 uur
Zondag: Zuikertuintje tussen 07.30 – 13.30 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135

5 reacties op “Aqualectra gaat schakelen”

 1. seru grandi 06 juli 19.30 uur stroom uitval. na een telefoontje kreeg ik als antwoord onderhoudswerkzaamheden mijnheer, in het donker ja mijnheer onderhouds werkzaamheden, mevr volgens mij is er capaciteits gebrek en wordt er geschakelt piep piep piep.

  seru grandi zondag 08 juli 0.900 uur stroom uitval na een telefoontje kreeg ik als antwoord onderhoudswerkzaamheden mijnheer, ik op zondag ja mijnheer, ja ook op zondag doen wij onderhouds werkzaamheden, volgens mij is er capaciteits gebrek en wordt er geschakelt ,nee mijnheer onderhouds werkzaamheden bij u in de buurt.

  samen met de buurman rond gereden en overal in de buurt gekeken natuurlijk geen werkende medewerkers van aqualectra. in de avond op een feestje kwam ik met een medewerker van aqualectra aan de praat. hij vertelde mij dat er nooit op zondag onderhoudswerkzaamheden werden gedaan door aqualectra.

  dus toch weer capaciteitsgebrek?????

 2. Wel aardig om het te melden, maar begin dan niet op zondag op Montagne Reij als alle koelkasten volzitten, stelletje amateurs!!

 3. Wat moeten die kabeltjes en generatoren er toch prachtig bij liggen met al die jaren van onderhoudswerkzaamheden. Vreemd dat er geen bedrijven uit de hele wereld komen kijken hoe Aquaelectra het hier doet.

 4. Alsof we in de middeleeuwen leven !
  En de directie maar bonussen en hoge salarissen opstrijken.

 5. En weeeeeeeeeeeeeeer! Gepland onderhoud ELKE week tot 2078, hahaha. Capaciteitstekort.
  Nieuwe bedrijven op Curacao, maar neem wel je eigen electriciteit (generatoren) mee, DUS!