• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een echtpaar dat in de nacht van vrijdag op zaterdag van een nachtelijk wandeling genoot, werd onaangenaam verrast. Toen zij over de Roodeweg liepen, werden zij aangevallen door vier of vijf mannen die hen beiden mishandelden. De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met het tasje van de dame.

De 39-jarige echtgenoot was het eerste slachtoffer dat klappen ving van de mannen. Hij werd met een vuist in zijn gezicht geslagen waardoor hij op de grond viel. Eenmaal op de grond, gingen de mannen door en begonnen het slachtoffer te schoppen. Ondertussen probeerden zij de 41-jarige vrouw van haar heuptasje te ontdoen. Toen zij weigerde het tasje af te staan, werd ook zij geschopt en met de vuist geslagen.

Vermoeden
De politie kreeg rond 02.00 uur melding van de overval en begaf zich naar de Roodeweg. De mannen hadden intussen al de benen genomen. De politie vermoedt dat de daders eerder die avond ook een overval hadden gepleegd in Colon. Daar werd een man beroofd van zijn bezittingen.

11 reacties op “Gewelddadige overval op Roodeweg”

 1. is maar goed dat al die overvallen,niet in de buitenlandse kranten staan..anders was het zo afgelopen,met het favoriete vakantie-eiland..nu blijft het alleen bij mond op mond reklame voor het favoriete vakantie-eiland….of de reklame vd VVD;;geldkraan dicht…werk aan de winkel,voor de gewapende staten leden,,ook goede reklame trouwens;;staten=leden met wapens naar werk..

 2. Dat is het resultaat als de minister van justitie het drukker heeft om brieven te schrijven naar Hillary Cilton mbt geld terigvragen voor een crimineel.

 3. Respectloos CRIMIcao!

 4. sorry hoor, maar op dat tijdstip in Otrobanda lopen? Is ook niet heel slim. Geeft niemand het recht om je te beroven natuurlijk maar er zijn maar weinig plaatsen waar je midden in de nacht nog kan lopen hier…

 5. het zou toch te gek zijn dat je om twee uur ‘s-nachts niet over de roodeweg kan lopen..het is geen steegje!

 6. Wandeling om 2 uur ‘s nachts? Zelfs 10 jaar geleden kon je daar om die tijd al niet lopen. Dit heeft niets met toename van criminaliteit te maken. Wel triest dat het niet kan, maar je moet wel een beetje je verstand gebruiken…

 7. Als idd de initiatiefwet van de VVD er doorheen komt, en dat zou mij niets verbazen, zal de criminaliteit alleen maar toenemen. Mark my words.

 8. Curacao, prachtig eiland, vriendelijke, hard werkende mensen die echt iets willen betekenen voor het land. Wat mij opvalt is dat er steeds meer criminalitieit lijkt te komen. overvallen, schieten enz.. wij zijn hier van geschrokken en een beetje bang geworden. dit hoor ik ook helaas van anderen om mij heen, zelfs van de mensen van Curacao die in Nederland wonen. vrienden van ons gaan al niet meer op vakantie naar Curacao, hebben gekozen voor Aruba. De regering moet ingrijpen, als het toerisme een klap krijgt raakt dat een heleboel inwoners. sterkte voor de slachtoffers van deze laffe daden. Wij laten ons niet afschrikken, maar zullen wel voorzichtiger zijn tvg van vorige bezoeken aan het eiland.

 9. gezellige boel hier op Curacao…

 10. jammer, er komen nu weer minder mensen ons land bezoeken, kunnen we beter inplaats de statenleden een wapen geven de toeristen bij binnenkomst een wapen geven.

 11. Sterkte voor deze slachtoffers van weer zo’n laffe aanval.
  Wat een stelletje loosers die overvallers, snotneuzen, hopelijk worden ze snel opgepakt!

  Heuptasje,… wellicht toeristen,……ga dat maar weer eens goed praten in het land waar deze mensen vandaan komen! (sheikh Hakim?)

  Aan de ene kant zakken geld uitgeven om Curacao te promoten in het buitenland, maar aan de andere kant,……

  Wilsoe, wellicht ligt alhier voor jou de schone taak om het land ‘schoon te maken en te houden’ van dit soort loosers, dan komt Curacao vanzelf positief in het nieuws, win-win.