• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Marechaussee heeft afgelopen weekend op luchthaven Schiphol een man uit Curaçao aangehouden die nog een flinke boete open had staan. Dat meldt de Koninklijke Marchechaussee. De man moest nog een boete betalen van 29.000 euro, wegens wederrechtelijk verkregen voordeel.

Ook had hij nog een gevangenisstraf van 29 dagen openstaan. De man is vastgezet en draait mogelijk 150 dagen de cel in, mocht hij de boete niet kunnen betalen.

5 reacties op “Man opgepakt wegens boete 29.000 euro”

  1. Ik denk dat de ministers die op Curacao hun miljoenenschulden niet betalen aan de overheid, geen schulden hebben in NL. Een diplomatiek paspoort geeft enige bescherming in andere landen, maar als iemand met een NL diplomatiek paspoort in NL achulden heeft, dan is er m.i. geen sprake van diplomatieke status binnen het koninkrijk. Eenvoudige test: laat onze gevolmachtigd minister in NL maar wat verkeersovertredingen maken. Ambassadeurs die hun boetes niet betalen komen daar mee weg..Nederlandse ministers treden af als ze het te bont maken, dus wat geldt voor onze gevolmachtigd minister in den Haag?

  2. Inderdaad vreemd dat nog vele grotere wanbetalers als Rambolodin en el Hakim moeiteloos Schiphol in en uit gaan, intussen de staatskas berovend middels weer een als dienstreis omschreven vakantietrip.

  3. @zorro, dat heet diplomatieke onschendbaarheid. Waarom denk je dat bepaalde leden van de regering hier diplomatieke paspoorten verkochten aan ‘criminele’vriendjes.

  4. Niet echt slim van die man om dan vanaf Schiphol te vertrekken 🙂

  5. Als ministers hun veel grotere belastingschulden niet betalen waarom deze man dan wel de gevangenis in? Klassejustitie.