• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Aqualectra is morgen tussen 09.00 en 17.00 uur bezig met werkzaamheden aan het waterdistributienet. Hierdoor kunnen bewoners van de wijken Fontein, Krakeel, Soto, Pannekoek, Willibrordus en Rif St. Marie gedurende de dag last hebben van bruin water of geen water.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Voor meer informatie over de wateronderbreking kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

2 reacties op “Onderhoud waterdistributienet”

  1. Het wordt tijd dat we gaan inzien dat we als Curacao een klein eiland zijn met zeer beperkte mogelijkheden. We moeten ons niet spiegelen aan NL en een soort mini NL willen zijn. We gaan dat nu merken. Net als elders in de regio, zal de basisvoorziening voor water en electra en gas haperen, zullen we onze medische voorzieningen op het niveau van de regio zien zakken, is onze AOV in de regio uniek en zullen we het toezicht op de luchtvaart niet op FAA niveau kunnen betalen. Alleen de politieke pensioenen zijn in de regio vermoedelijk op niveau, want men zorgt goed voor zichzelf. De aanpassing naar caribisch niveau is pijnlijk maar onvermijdelijk.
    De grote vraag is alleen…welke politici hebben (met hun belastingschulden en riante voorzieningen) het lef dit hardop te zeggen.. Zelfs water, electra en gas haperen hier, het geld is op.. Get real!

  2. Niks nieuwe onder de zon dat is gewoon dagelijkse realieteit en niet alleen bij “onderhoud” van AquaLEKtra (;c(