• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Clarelli Hato-Willems en Nicole Martinez zijn vanmorgen beëdigd als Officier van Justitie en vervangend Officier van Justitie bij het Openbaar Ministerie. De korte ceremonie vond plaats in aanwezigheid van de collega’s in het kantoor van de procureur-generaal Piar Dick.

Hato-Willems was reeds benoemd als plaatsvervangend Officier van Justitie terwijl Martinez de studie van RAIO volgde (Rechterlijk Ambtenaar in Opleiding ter Griffie van het Gerecht in Eerste Aanleg) op Curaçao.

4 reacties op “Nieuwe Officier van Justitie beëdigd”

 1. Gelukkig kunnen ze ook wapens dragen, zeker nldig als onze verdachte (?) minister zich al gewapenderhand voorbereidt op een militair beleg en pistoolmitrailleurs aanschaft.

  we lezen in Amigo
  …….. Jamaloodin, die al twee wapenvergunningen heeft. Nu blijkt echter dat naast deze twee vergunningen er een verzoek is gedaan voor drie additionele vergunningen. Het gaat om twee semiautomatische pistolen en een pistoolmitrailleur. Alle drie de wapens zijn van het merk Beretta (twee van het type PM93R en een van het type PM12.5) en gebruiken 9mm patronen.
  ….

 2. Die achtergronden en contacten zal plofkip Wiels zeker uitzoeken.

 3. Laten we hopen dat dit geen Schotte mationetten zijn.

  De tijd zou daar wel rijp voor zijn, nu de strafeis tegen zijn financier Robbie dos Santos moet worden geformuleerd. Daarom zou het goed zijn als de pers eens onderzoek doet naar de achtergronden en contacten van deze nieuwe officieren van justitie.

 4. Hopelijk zullen zij wel deze regering aanpakken!