• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Timo Brouwer van Green Force mocht gisteravond de Creative Young Entrepreneur Award in ontvangst nemen in het Renaissance Resort. De oprichter van Green Force, die zich vooral inzet om afvalvervuiling te beperken, ontving een cheque van 10.000 gulden van hoofdsponsor Banco di Caribe.

De viering was een groot succes en diende gelijkertijd als afsluiting van het programma The Creative Young Entrepreneur Award 2012 “Empowerment by Knowledge exchange”. Arjen van der Meulen van Infotrans Caribbean heeft een keynote speach gehouden, waarin hij aspecten verwoordde die van belang zijn op het moment van zaken doen met andere ondernemers op Curaçao.

Genomineerden
De CYEA programma heeft als doel het eren en vieren van goede ondernemersschap en de manier waarop creativiteit een rol speelt in hun successen. Daarnaast is binnen het CYEA programma aandacht voor het verder onwikkelen en ontplooien van de ondernemer. De genomineerde ondernemingen waren: Green Force Curacao, Mauricia Pictures Productions B.V, Best Services & Collection Dynamic, Deep Texture, Bewegingscentrum Suzette Martina, jPeppr, Simple Solutions, Caribbean Product management, Zolyssia Agencies N.V en Curaçao Delights.

6 reacties op “Timo Brouwer meest creatieve jonge ondernemer”

 1. Boos word ik van mensen die zo negatief reageren als ik weet hoe hard deze man, die een kennis van mij is, werkt and hoeveel werk hij verricht zonder er veel geld voor te krijgen. Hier kan iedereen een voorbeeld aan nemen en begin nu ook eens allemaal plastic flessen en aluminium blikjes te sparen A.U.B. of wil je dat allemaal op een grote eiland belt hebben? Gatver lekker vies. En ruim je troep op A.U.B., sommigen van ons willen kunnen genieten van dit mooie eiland en niet al die troep zien die mensen op straat smijten. Sorry, maar dit soort werk is volgens mij echt geen vetpot. Dat hebben jullie haters dus mis. De award is 100% terecht en we hebben meer van dit soort mensen nodig op dit eiland. Verder ben ik het met Smile! en Henk de Wit eens.

 2. De helft van het asfaltmeer is in de jaren 80 al opgeruimd en is men bezig met de naar schatting resterende 600.000 ton op te ruimen. Voor het zuurmeer aan Buskabaai zijn er nog geen plannen. Uiteraard is ook dit niet aan de regering Schotte te danken.

 3. @ Abraham Mossel ,
  ik vind je reactie/commentaar wel verdacht veel op jaloezie of broodnijd lijken , mijn beste !
  Als je de tijd en moeite zou nemen met Timo te praten , dan zie je meteen hoe gefocused hij is op een beter milieu op het eiland en daar hoort OOK het asfalt meer bij , of eigenlijk het opruimen daarvan !
  Uiteindelijk verdient hij niet aan het (creeren van het) meer , maar aan het opruimen daarvan !
  Je moet jezelf niet zo te kijk zetten en misschien wel zelf wat meer doen a/h milieu op Curacao !
  Vr. Gr. Henk de Wit

 4. Mooi verhaal,maar wat wil je als je al jaren via het asfaltmeer ( bewaking) je zakken kan vullen .

 5. Iemand die hélemaal achter zijn idee staat in theorie en zeker in de praktijk! En als IEDEREEN nu even met hem méédenkt, krijgen we ‘ vanzelf ‘ een mooi schoon eiland, yeah!

 6. Kan het CYEA niet gewoon het ministerie van Economie vervangen?