• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren uitgerukt naar het strand van Daaibooi vanwege een vermiste man op zee. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat drie mannen in een boot waren gaan vissen op zee. Plotseling zagen de vissers dat de boot water begon te maken.

 
De vissers konden hier niets tegen doen omdat de boot begon te zinken en besloten om terug te zwemmen naar de kant. Tijdens het zwemmen zagen twee van de drie mannen, dat hun 48-jarige vriend was verdwenen.

Zoektocht
De mannen slaagden erin om aan te komen bij het strand en vroegen direct om hulp. Eén van de vissers klaagde over pijn op de borst en de ander had behoorlijk wat water binnengekregen. De twee vissers zijn per ambulance overgebracht naar de polikliniek van het Sehos voor een medisch onderzoek. In de tussentijd heeft de politie samen met de kustwacht en Citro tot laat in de avond gezocht naar de vermiste man maar dat heeft niet mogen baten. Ook de gezonken boot is niet teruggevonden. Vandaag wordt de zoektocht en het onderzoek voortgezet.

2 reacties op “Visser (48) vermist bij Daaibooi”

  1. @macamba, SCHOENMAKKER, BLIJF BIJ JE LEES !!!!!!

  2. hoppi triestu,

    Condelances naar de familie van deze man.Moet wel zeggen als ik af en toe die oude houten bootjes zie zou ik er nog niet mee in een zwembad durven varen,laat staan mee de zee op gaan .Het gaat 99 keer goed .Hopelijk dat andere vissers hier mee gewaarschuwd zijn.