• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Ivas Asjes verzoekt premier Gerrit Schotte opnieuw om antwoord te geven op de vraag van onder andere PAR-leden Glenn Sulvaran en Magali Jacoba. De parlementsleden willen weten of minister George Jamaloodin (Financiën) een verdachte is in de Bientu-zaak.

In mei had de Statenvoorzitter de vraag al gesteld aan de premier. Vervolgens stelde de vice-voorzitter van het parlement, Amerigo Thodé, opnieuw de vraag maar dan aan het ministerie van Justitie.

Fundamenteel
“De premier moet zich kunnen voorstellen dat het antwoord op deze vraag van groot belang is en tegelijk fundamenteel is voor onze democratische rechtstaat”, kaart Asjes aan. Asjes dringt er dan ook op aan dat Schotte zo spoedig mogelijk de vraag beantwoord.

[scribd id=98529855 key=key-1r4cpildhgjgi20sfylo mode=list]

14 reacties op “Nog steeds geen uitsluitsel rol Jamaloodin”

 1. En nog steeds weten we het niet..

 2. Dit is een rituele dans, een toneelspel. Als het serieus was, dan zou een motie van wantrouwen van de Staten genoeg zijn. Door dit gedrag dekt Asjes zich in, hij kan bij de volgende verkiezing zeggen dat hij het er ook niet mee eens was….wat een flauwekul die Asjes.

 3. Asjes doet aangifte bij het OM tegen Schotte lees ik zojuist in de Amigoe, en ook de burgers van Nederland roeren zich, terecht;

  http://www.amigoe.com/ingezonden/30-ingezonden/117286-open-brief-aan-alle-politieke-partijen-in-nederland

 4. Hmm wordt hij dan wel gecontroleerd door de bewakers bij O’mundo? Ik denk niet dat ze willen dat mannen met pistolen daar rond lopen

 5. Kebab, dat is geen nieuws. We weten hoe het met de zeden van de MFK ministers gesteld is, nog afgezien van hun lange strafbladen.

  Constantia is al enkele malen dronken lallend en brakend betrapt en van Schotte is bekend dat hij zoveel buitenvrouwen heeft dat hij binnenkort de Papiamentu versie van de Kamasutra gaat uitbrengen, getiteld Kamaschotta.

 6. Het gerucht gaat dat de beveiliging van Jalo hem soms naar huis moeten dragen omdat hij vaak dronken lijkt te zijn. Dus voor dit soort dingen wordt het geld van het volk gebruikt.

 7. Ook toevallig dat Asjes nu achter het antwoord van Schotte aan zit over Jamal.
  Na Mei heeft hij dus zitten slapen?
  En ook toevallig dat hij en Jamal. nu met elkaar in de clinche zitten dat hij wakker wordt?

 8. Er is ook nog steeds geen uitsluitsel met de vragen van Wiels aan de MFK mbt benoemingen binnen de overheid..

 9. ik zit nog steeds te wachten dat die 100.000, 00 gulden is betaald aan Selikor.

 10. El Hakim heeft uit Dubai een groot Perzisch tapijt meegenomen, waaronder alles geveegd moet worden.

 11. LOL

  Pastechi eter Asjes trekt weer aan de bel.

 12. Zwijgen is toestemmen

 13. poppenkast…ruziend verder hun eigen zakken vullen terwijl ze de overheidsnv’s zoals aqualectra en curoil laten doodbloeden

  thank god ze de centrale bank nooit echt in handen hebben gekregen

  masha danki mes pueblo votado

 14. Volledig terechte vraag van Asjes, en eindelijk eens een teken van het kritisch volgen van de regering door de Staten.

  Al is het vreemd dat dit per brief moet terwijl Schotte en Asjes elkaar bijna dagelijks zien en deze vraag in 5 seconden mondeling gesteld kan worden en in 1 seconde beantwoord.

  Het is overigens schandalig hoe Schotte allerlei relevante Statenvragen onbeantwoord laat maar wel de tijd vind om zich door zijn fotoslaaf Soemanta met allerlei vrouwen te laten fotogrsferen.

  En nog erger is dat de Staten het uitblijven van deze antwoorden apatisch accepteren.