• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Chris van Assendelft van Wijck moet failliet worden verklaard. Dat vinden negen schuldeisers van de projectontwikkelaar en ze hebben daartoe een verzoek ingediend bij het Gerecht in Eerste aanleg van Curacao. Radio Hoyer 2 sprak met Karel van der Bijl, één van de gedupeerden van Van Assendelft van Wijck.

Omgerekend heeft Van Assendelft van Wijck meer dan 2,5 miljoen gulden schuld bij in elk geval negen schuldeisers. Eén van de gedupeerden is Karel van der Bijl van Karel van der Bijl Holding BV uit Laren. Hij wacht op 493.610 euro dat is vastgesteld in een vaststellingsovereenkomst omtrent de afwikkeling van een onroerend goed transactie die door Van der Bijl en Van Assendelft is ondertekend.

Van der Bijl legt in een gesprek met Rick Hart van Radio Hoyer 2 uit hoe de schuld is ontstaan:

24 reacties op “Gedupeerde Van Assendelft spreekt zich uit”

 1. @ Chris. Als je niets nieuws of relevants te vertellen hebt, hou dan je snater. Wij weten genoeg over Kiki Beach en Schotte en Cooper met jou.

 2. @Henk,

  Chris heeft de bal teruggekaatst… nu moet jij je weer geloofwaardig maken 🙂

  Maar Chris je blust nog steeds de verkeerde aantijgingen… of sowieso met te weinig blus water. Ik ga er niet vanuit dat je met dit soort verdediging gaat komen in de rechtbank of wel?

 3. Sjors er is geen relatie met de heer R. Dos Santos .
  En de maffia , als die al zou bestaan , is niet op dit aanwezig .
  Althans daar heb ik nooit iets over gehoord of van gemerkt.

  Henk je haalt alles door elkaar. Als je indruk wilt maken op een van de drie zwarte weduwen,
  of mogelijk op alle drie, ga dan vooral niet mee in dit ziekelijke spelletje.
  En jou teksten maken op mij geen andere indruk dan dat je behoorlijk de weg kwijt bent.

  En dit was mijn laatste reaktie, Curacao heeft alles om er paradijs van te maken voor nagenoeg iedereen. Ik had graag mijn bijdrage willen leveren, maar vooralsnog een pas op de plaats. Immers dhr Raspoort zei het al zo mooi ” wil je op Curacao eindigen met een klein vermogen dan moet je met een groot vermogen beginnen.
  En gezien de reactie’s op het prachtige Kiki beach strand en boulevard , alsmede de ongepaste moeizame houding van de ambtenaren, zal ik er nog eens heel goed over gaan nadenken.

  Paul van Vliet :
  Met ruimte in mijn hart en een uitgestoken hand zal zelfs een vreemdeling hier geen vreemdeling meer zijn !
  Met de meest hartelijke groet ,
  Chris van Assendelft van Wijck

 4. Een faillissement is ook een manier om de rekening(en) te betalen. Volgende BV graag.

 5. Waar rook is, is vuur…. Maar met je betoog probeer je het niet te blussen….

 6. cris vavw
  je probeer steun te krijgen met je zielige gejank maar niemand moet jou hier en je ex vrouwen jou zeker niet
  en als je zeg je heb hun aan de kant gezet lach ik me kapot bellen sms elke dag doet je dat oh schatje kom weer bij me (zelf gelezen) als je dit ontkend zal ik ze hier met foto opzetten
  midden in de nacht hun bellen en als je je zin niet krijg dan met de dood bedreigen en zeggen dat je hun kinderen af laat pakken dreigen dreigen.
  je bent minder dan een hond
  en nu zielig doen pffffffffffffffffffff
  ben blij dat niemand je geloof
  zal blij zijn als je eens eerlijk wordt en iedereen betaald die voor je gewerkt hebt lijk me heel verstandig en stoppen met dreigen mss blijf je dan uit de bak ook al hoop ik dat dat snel gebeurt zal geen 6 maanden meer duren

  spreek dit tegen en ik zal alles met fotos hierop zetten genomen van de telefoons van je ex vrouwen die je gedumt hebben en jij zeker niet hun je kan alleen een vrouw krijgen door geld niks meer dat arme schaap nu ook weer maar die was altijd blind voor geld dus maak je geen illusie dat ze van je hou

  we gaan zien in hogerberoep hoe je piep ipv 9 zijn er 17 eissers

 7. @heer van Asseldelf.. U heeft het niet over uw relaties met de maffiafamilie van Curacao. Dos Santos!

 8. Zullen we een bronzen standbeeld schaal 2:1 met engeltjes voor je plaatsen midden op het Wilhelminaplein, rasboef?

 9. Na maanden onophoudelijk gelezen te hebben wat voor een uiterst slecht mens ik wel niet ben, neem ik de moeite om mijn kant te vertellen.
  Het grote en machtige Amerika heeft in de geschiedenis een aantal keren gebruik c.q misbruik gemaakt van de pers om een oorlog in te gaan.
  Als voorbeeld mogen dienen Irak.
  Met leugens en volstrekt verdraaide feiten en beschuldigingen kreeg men het erdoor om gesteund door oa Nederland de oorlog in te gaan.
  Niemand hoeft mij het voordeel van de twijfel te geven, ik vind het zelfs een slecht gezegde, maar denk U eens mee : Drie zwarte weduwen en uiterst zichzelf verkrachte vrouwen met allen een direct of indirect belang om mij aan de schandpaal te nagelen gaan aan de slag.
  Dan vinden ze ook nog twee ex partners een uit eind jaren tachtig begin negentig en een zwager waar een pandje mee is gekocht medio 2004. Deze combinatie is dodelijk.
  Gefrustreerd als ze zijn omreden dat ik ze alle vijf letterlijk en figuurlijk buiten de deur heb gezet, na ontdekt te hebben wie er werkelijk achter hun façade zat.
  Dan zet je bij deze club van 5 nog een legertje advocaten en ja dan is het prijs schieten.
  De twee ex zakenpartners trokken zich staande terug uit het proces.
  De oproepen welke werden geplaatst in 3 verschillende landen met de tekst ” er is genoeg geld deze man heeft zoveel geroofd en gestolen iedereen krijgt zijn geld terug ” gezien de economische situatie waarin deze landen verkeren, dacht ik een claim te krijgen van enkele honderden miljoenen. Immers iedereen die verlies heeft gemaakt op een project waar mijn naam aan verbonden was kon de rekening alsnog indienen en betaald krijgen. Aldus het IP buro Curiel en Sharma directeur briljante mr drs prof Nardy Cramm ( lees haar cv maar eens ).
  Schaamteloos wilde de rechter nog net niet uit spreken, maar hij vond dat zijn rechtbank niet gebruikt mocht worden voor deze ogenschijnlijke persoonlijke vete.
  En zo is het ook beste lezers, niets meer of minder dan een persoonlijke vete ingegeven door briljante advocaten om na beslag op 10 miljoen euro , vooral door te gaan met zieken en onwaarheden op blijven hangen rond mijn persoon en mijn familie. Van witwasser tot vrouwen mishandelaar oplichter, boekhouder van zware criminelen uit het Nederlandse, tot de volgens mij niet bestaande maffia aan toe en niet opgeloste moorden bij alles werd ik betrokken.
  Feit : Ik laat mij geen poot uitdraaien door niemand los van het feit dat ik er slechts een heb.
  En als je een beetje ping ping hebt dan ben je dacht en nacht bezig om de wolven en haaien van je af te wenden, waar dan ook in deze wereld.

  Het enige voordeel dat U mij moeten geven na het lezen van bovenstaande, is dat ik zeker weet weer een berg lucht en vies stinkende stront over mij heen te krijgen , mijn ouders kinderen en kleinkinderen ,alsmede overige geliefden niet worden ontzien : Lees het afgeknipte reusje Arthur Donker of het konijntje Nardy Cramm beide Freelance investigators van het internationale Investigations kantoor Curiel & Sharma gevestigd te Hardegrijp NL.
  Een dwerg en een konijn!
  Bedankt voor lezen en morgen gezond weer op.
  Met de meeste hoogachting voor de medemens verblijf ik , Chris van Assendelft van Wijck

 10. Een collega van mij heeft plots zijn rekeningen van Van Assendelft betaald gekregen. Werkt dus wel zo’n faillisement aanvragen….

 11. Bijna alle aannemers en andere kleine bouw ondernemers op dit eiland krijgen nog geld van meneer Christiaan van Assendelft van Wijck! Jammer dat ze niet allemaal naar voren durven komen. Als het op betalen aankomt maak je ruzie en bedreig je ze een beetje, ja dat werkt maar tijdelijk blijkt wel!

 12. Veel gehoord argument van van Assendelft van Wijck “ik krijg nog geld van hem”.

  Chris van Assendelft schijnt nog heel veel geld tegoed te hebben. Van aannemenrs, timmerlui, schilders en andere leveranciers. Zo gaat dat in de projectwereld van van Assendelft van Wijck kennelijk, die betalen zijn projecten…. .

 13. @Anglo, het gepraat over olie is al zo oud als de weg naar Rome. Vooral uit de MAN en regeringskringen. Helaas hebben zij tot nu toe geen enkel bewijs kunnen tonen. Opmerkelijk want als er olie en aardgas zou zijn dan zou de oa de USa er als de kippen erbij zijn want zij hebben liever olievelden in de buurt dan bij gevaarlijke islamitsche landen.

 14. Aan de ene kant is het jammer dat die fata morgana van deze Assedelft niet of nog niet is doorgegaan. Zou wel grappig zijn als al dat zwarte geld naar de bodem van de zee was verdwenen. Maar het zou natuurlijk kunnen dat bij het boren naar die olie van Cooper het een en ander weer bovenwater zou komen.
  Nu ik het toch over die olie heb, heeft iedereen wel in de gaten dat alleen Cooper nog over die olie praat, de rest van de regering hult zich in stilte, how come ?

 15. Dan lopen er enkele plofkippen(-hanen) hun commissie mis.

 16. vAvW zou toch zelf enkele tientallen miljoenen zelf investeren in dat geweldige project van hem? Hopelijk ziet iedereen in dat dit nooit zal gebeuren en kunnen we voorkomen dat de cruisetoeristen bij aankomst worden begroet met de vervallen geraamten van half afgemaakte gebouwen.

 17. @ikke, volgens mij waren er al eerder mensen hier die RDS en CvWA hadden gelinkt.

 18. Yes man, for a fee everything is for sale !

 19. Van Assendelft is toch niet de gedupeerde zoals de headline van dit item kan doen vermoeden? Verwarrend! Een extra woordje ‘ van’ zou verhelderend werken.

 20. heden ochtend op de radio, er is een link tussen dos S en VAvW. dos S wilde het project van VAvW. gebruiken om zwartgeld wit te wassen. nu snap ik ook waarom de foto van MP en VAvW verwijderd is van facebook.

 21. @ Nardy. Als ik zou moeten inzetten, ik wed op Van der Bijl.

  Ik hoop natuurlijk, dat je gelijk krijgt.

 22. Mensen mensen, van Assendelft heeft frauderen niet uitgevonden maar hij is één van de betere volgelingen hiervan. Als die man je een hand geeft tel daarna wel even je vingers of je ze nog alle 5 hebt.

 23. @Zorro, ik kan je verzekeren dat Karel van der Bijl’s bewijslast sterk is.

  Van Assendelft van Wijck kan uitstekend liegen en verdraaien, dat weet iedereen wel.
  Maar hij verliest toch vaak zijn processen (diverse veroordelingen, zowel strafrechtelijk als civiel). Ook al ontkent CVAVW dat ook.

  Maar de mailtjes met bedreigingen, dubieuze intenties “kasrondjes”, de doodsbedreigingen en mishandelingen van beide vrouwelijke bouwinspecteurs (en vonnis daarvan) in zijn bijzijn, geluidsopnames van de diverse telefoongesprekken, aangiftes destijds en de opmerkingen van de politie in die tijd, en verder nog een hele rits intimiderende smsjes spreken voor zich.

  Als ik zou moeten inzetten, ik wed op Van der Bijl.

 24. Ik vrees voor Karel, dat zijn vordering niet makkelijk zal worden toegekend. Ik vind zijn argumenten niet erg sterk en zal zeker Assendelft de toedracht bij elkaar liegen. Daarom is hij ook zo geschikt als minister op Curacao met een license to lie.