CURAÇAO – Werknemers van het CTB (Curaçao Tourist Board) hebben onlangs een training Customer Services gevolgd. Het gaat om werknemers die in direct contact staan met bezoekers, reisagenten, journalisten en klanten in het algemeen en hoe zij de beste service kunnen geven aan klanten.

Volgens het CTB is een goede dienstverlening belangrijk om klanten terug te laten komen en dat zorgt weer voor een positieve groei van de toerismecijfers op Curaçao. De training werd gegeven door Match Business en gaf de werknemers van het CTB een theoretisch kader waarom een goede dienstverlening belangrijk is, dat gebruikt kan worden in de dagelijkse praktijk.

Welbestede investering
“Het doel van de training is zeker behaald. Onze werknemers hebben de kans gekregen om hun vaardigheden te ontwikkelen. Met deze training dragen wij bij aan de ontwikkeling van onze werknemers, dankzij hun goede dienstverlening kunnen wij ons product vergroten. Tegelijkertijd willen wij andere bedrijven in de toerismesector aanmoedigen om hetzelfde te doen en te investeren in hun medewerkers, dit zal een welbestede investering zijn en zal bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van ons product Curaçao”, aldus de directeur van het CTB, Ghatim Kabbara.

4 reacties op “Customer Services training voor CTB”

  1. Een goed begin maar wel laat nu het toerisme al zo’n knauw heeft gekregen! Een goede dosis ZELFKRITIEK is op zijn plaats. Een smartphone, die opgeborgen zit! Een mentaliteit van ” ik heb er echt zin in” in plaats van “oh wat ben ik nu al moe”……….. Etc., etc.

  2. Ik heb getracht meerdere malen in contact te komen met deze mensen over een foto sessie voor een amerikaans blad met wat modellen. Er wordt nog steeds niet gereageerd op mails, op telefoontjes krijg je te horen oeps die is net in vergadering en oh nee ze zijn aan het lunchen.

    Wij zijn uiteindelijk uit geweken naar naar St Barths en St Maarten voor de fotoshoot maar van een CTB komt zeer weinig uit ook met cursus zal dat denk ik niet veranderen. Jammer maar helaas.

    Des ondanks hoop ik toch een beetje dat er wel iets van geleerd wordt.

  3. Worden de mensen op Hato van de immigratie dienst ook op training gestuurd?

  4. Moeten zij ook niet een pistooltje uit gaan zoeken……….?????…… en regel gelijk een cursusje “shootingskills” bij de FARC compadres van Monk !!!!!!