• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser el Hakim heeft gisteren met de organisatie van de conferentie ‘CCAA Logistics and Transportation Conference’, die in mei 2013 zal plaatsvinden, vergaderd. Tijdens de meeting is gekeken naar mogelijkheden om Curaçao gastheer te laten zijn van het platform logistiek en transport.

Volgens Hakim is deelname aan en organisatie van de conferentie, onderdeel van een groter doel, namelijk: ‘Curaçao positioneren als het centrale en voornaamste land om landen in de regio te verbinden en de transport en logistieke wereld te faciliteren’.

Verbinding
“Wij hebben landen in de regio met elkaar verbonden om de One ticket- multiple destinations te realiseren, wat het begin is van de tot stand brenging van meer verbindingen in de regio. Met CCAA kunnen wij weer een stap maken in de richting van ons doel.” De minister wil dat de naam Curaçao een synoniem wordt voor het woord logistiek. Om deze plannen te kunnen bereiken zal het ministerie van Economische Ontwikkeling een commissie vormen die hier aan zal gaan werken.

CCAA
Caribbean Central American Action (CCAA) is een non-profit non-governmental organisatie die zich al 30 jaar richt op het verbeteren van het economische welzijn van iedereen die woont en werkt in het Caribisch Gebied en Centraal Amerika. In 2013 zal Curaçao het gastland zijn van de jaarlijkse conferentie. Hakim overweegt om Curaçao aan de organisatie aan te bieden als vaste locatie waar de jaarlijkse conferentie gehouden kan worden en zou Curaçao een goede locatie zijn voor de officiële kantoren van het CCAA. “Curaçao is capabel om een dergelijk platform op niveau te bieden en zich in deze sector te ontwikkelen tot één van de hoofdverbindingen”, aldus Hakim.

5 reacties op “‘Transport en logistieke wereld faciliteren’”

 1. Vroeger noemden ze een zeer lagere school lom school,nu noemen ze het rugzakje school,ra ra, welk diploma heeft el sjeik Hakim.lom schoollogistiek of rugzakvullenlogistiek??????????????????.

 2. @ WaarGaatDitEilandNaarToe, don’t hold your breath but hold bo man riba bo potmoney.

 3. Het enige logistieke verkeer is dat van el Hakim zelf. En het levert Curacao niets op, intefendeel het kost tonnen belastinggeld aan wereldwijde businessclass tickets, 5 sterren hotels en riante daggeldvergoedingen.

 4. De minister wil dat de naam Curaçao een synoniem wordt voor het woord logistiek.

  Er is geen plaats meer door alle synoniemen, die we door deze “regering” gekregen hebben.

 5. De ideeen zijn allemaal prima. Ik hoop dat de uitvoering spoedig vorm zal krijgen.