• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Partido MANCURAÇAO – De politieke partij MAN heeft afgelopen zaterdag tijdens het 29ste congres van de partij een nieuw bestuur gekozen, dat de partij de komende twee jaar zal leiden. Met een grote meerderheid is Everardus ‘Efi’ van de Meent gekozen tot bestuursvoorzitter.

 
Het congres werd gehouden in Because Entertainment Centre waar vrijdagavond de opening werd verricht met een lezing door Gilbert Cijntje. Desmond Leetz is gekozen als vice-voorzitter, Franklin Esser als secretaris, Gilbert Ricardo als penningmeester en Orslie Augusta, Vanessa Eliza, Micheal Isenia, Fellip Guanipa, Hubert Cristina en Phyllis Palm als commissarissen.

Nieuw gezicht
Het is de bedoeling dat het nieuwe bestuur de MAN een nieuw gezicht geven. “De principes waarop het beleid van de MAN is gebaseerd, zoals menselijke waardigheid, vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid, moeten weer de leidraad zijn voor ons functioneren”, aldus de partij.

10 reacties op “Efi van de Meent bestuursvoorzitter MAN”

 1. Als ik dat gisteren las van de MAN dan zeggen ze duidelijk dat ze ten koste wat het kost doorgaan met deze corrupte regering.

 2. jaja al vast aan het voorbereiden voor de verkiezingen 2014??

  jammer dat je bestuursvoorzitter word van een afgedane partij, veel beloofd weinig gedaan en nu wel meelopen ipv voor je principes opkomen.
  veel kraaien en roepen naar PAR ook zij waren ook niet goed en maakten fouten maar ze deden wel iets deze MAN bestat niet meer sinds zij in de regering zitten hebben ze nog niets gedaan alleen maar gereageerd op zaken nooit zelf wat gedaan.

  word tijd voor nieuwe integere Partijen die het belang van Curaçao gaan dienen en niet het eigen belang.

 3. @C. Weenink.
  Dat is het eerste wat er in me op kwam toen ik dit artikel las.
  Alleen voor Minister Hensley Koeiman kan ik nog begrip opbrengen. Maar die zal zolangzamerhand ook wel worden meegetrokken worden in de beerput van Schotte.

 4. Zag hem recent lopen de man wordt alsmaar corpulenter en corpulenter. Ik denk dat alles naar zijn hoofd is gestegen. Vet hoopt zich op namelijk.
  Cooper weg en dan meeloper Eisden erbij. Dan de rest nog. Maar de dag des oordeels komt wel. Ook voor pastechi eter Wiels.

 5. Dus eigenlijk geeft de partij al aan dat ze de afdelopen jaren het toonbeeld van corruptie racisme en vriendjespolitiek zijn geweest.. Maar helaas voor de MAN jullie zijn te laat. Jullie gaan de DP en PLKP achterna!

 6. Menselijke waardigheid, rechtvaardigheid en gelijkheid?? dan toch voor de 80% regeling van Wiels stemmen! De partij MAN zijn meelopers…..gelukkig zijn we er over 2 jaartjes vanaf!

 7. Cooper die door zijn gemanipuleer met Schotte de MAN naar de afgrond heeft geduwd, de volgende verkiezingen zullen uitwijzen of hij de MAN “over ” de afgrond heeft geduwd.

 8. Nog twee jaar zakkenvullen en dan is het gedaan met de koopMAN.

 9. Veel plezier met dit moreel en ideologisch zwaar gezonken schip, dat op een onpeilbare diepte ligt.

 10. Laten we hopen dat de eerste actie van van der Meent is het een flinke trap onder zijn voluminineuze achterwerk van Cooper te geven.

  Cooper, die de belastingbetaler dit jaar al meer aan daggeldvergoedingen dan aan salaris gekost heeft.