• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Elmer Wilsoe (Justitie) heeft vanochtend vier financiële overeenkomsten gesloten met USONA. Het gaat om vier projecten die door Nederland via USONA worden gefinancierd, voor onder meer de bouw van een politiebureau en de bouw van een centrum voor jongeren.

De projecten betreffen de renovatie van het politiekantoor aan de Winston Churchillweg, de bouw van een nieuw kantoor voor het politiebureau Rio Canario en de bouw van een centrum om minderjarige jongeren onder te brengen die in aanraking zijn gekomen met het straf- en civiel systeem. Ook is een contract getekend met architectenbureau Studio Acht Caribbean NV die belast is met de bouw van het centrum voor probleemjongeren.

[scribd id=98214499 key=key-dj4knq48ajzryxpdxd4 mode=list]

13 reacties op “Wilsoe ondertekent vier USONA-projecten”

 1. De bedragen worden tenminste gepubliceerd. Voorheen bleef alles verborgen voor het volk.

 2. Nos mes por?????

  Walchelijk, als je ballen hebt Wilsoe, bedank je hartelijk voor de aalmoezen uit Nederland.
  Hopelijk zijn het de laatste!!!

  Nederland, wees wijs….luister eens naar de grote bek van Wiels in zijn radiotriades en stop met het dempen van de bodemloze put. Het geld verdwijnt in de zakken van de criminele ministers en hun criminele vriendjes.

 3. elmer kade wilsoe is jou elastiek van je broek niet meer zo strak. financier je eigen projecten dan.blijkbaar ben jij degene die een zwakke elastiek heeft en je broek zakt constant voor wiels af.

 4. Pardon autonoom & zelfstandig.
  Maar niet financieel dus..

 5. Dus u vindt dat we autonoom zijn, maar tegelijkertijd moeten we voor Justitie en de Politie het handje blijven ophouden, mr Wilsoe?

 6. @ Juny, je kan het vergelijken met vrijgekochte slaven die toen zelf slaven kochten en zo sloot de cirkel zich weer.

 7. Dubbele moraal? Geld uit Nederland ontvangt men graag, maar samenwerken is een vloek.

 8. Dit is een vorm van kolonisme. Waarom laat de PS dit toe? Op eigen benen toch zonder die makambas?

 9. Zo kan Wiels met dat geld mooi een voorraadje bodybags kopen, krijgen die Hollanders ook eens een koekje eigen deeg. De rest kan hij mooi gebruiken voor z’n tripjes naar Nederland, scheelt weer exchange kosten.

 10. Wilsoe, waar is je trots? Maak je toch niet zo afhankelijk van Nederland. Wees een vent en weiger dan ook geld uit NL. Willen we autonom zijn of niet?

 11. Als Wilsoe een contract ondertekent kan het niet anders zijn dan dat Robbie dos Santos eraan verdient.

  Het is een schande dat de Staten deze marionet niet onmiddelijk na zijn inmenging in de dos Santos strafzaak tot aftreden hebben gedwongen.

 12. Wees dan een held en financieer deze projecten zelf! Geld komt uit Nederland.. je weet wel waar.jouw.baas zo tegen fel op tegen is omdat zij zich teveel bemoeit

 13. hmm geld van de Nederlander is wel welkom? dacht dat zaterdag Wiels zijn hekel weer richting Nederlanders ventileerde.