• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Joran van der SlootCURAÇAO- De wegens moord in Peru veroordeelde Joran van der Sloot heeft zich uitvoerig beklaagd over zijn lot. In brieven gericht aan een Peruaans tv-programma stelt Van der Sloot dat hij alleen de moord op Stephany Flores (21) bekende, omdat hem was verzekerd hooguit vijftien jaar cel te krijgen.

Van der Sloot wil strafvermindering omdat zijn toenmalige advocaat, José Luis Jiménez, hem valse toezeggingen deed. Hij zei de afgrijselijke daad te hebben gepleegd onder invloed van drank en drugs. “Ik wens alle dagen dat ik terug in de tijd kon gaan om mijn daad ongedaan te maken”, schrijft Van der Sloot. Jiménez bestrijdt de lezing en liet weten dat er geen sprake was van een dergelijke overeenkomst over de strafmaat.

Hoger beroep
De huidige advocaat van Van der Sloot, Máximo Altez, zei dat zijn cliënt afgelopen woensdag en vrijdag de brieven verstuurde omdat hij zijn straf onrechtvaardig zwaar vindt. Hij zou in een emotionele opwelling hebben gehandeld en daarom hooguit vijf jaar cel moeten hebben gekregen. Van der Sloot is in hoger beroep gegaan.

© ANP, alle rechten voorbehouden

5 reacties op “Joran van der Sloot beklaagt zijn lot”

  1. Als hij zo’n spijt heeft van zijn daden, laat hem dan eerst maar eens vertellen wat hij met het lichaam van Natalee Holloway gedaan heeft. Tot hij dat doet is er geen sprake van spijt, alleen maar van pogingen om strafvermindering te krijgen

  2. 15 jaar is te weinig,hij heeft 2 meisjes vermoord en over 15 jaar(of eerder) zullen er nog veel meer meisjes/vermoord gaan worden…..zo iemand verandert niet,zit in zijn genen en in zijn bloed..levenslang moeten zij hem geven!

  3. Deur dicht … sleutel wegbergen en over 15 jaar ff kijken hoe het met psychopaatje Joran is !!!!

  4. met leugenachtige verklaringenen probeerd hij zijn facecbokken,en zig zelf in zijn asbeld te betrekken,hij is net zoals ???????????????????????????.MET LEUGEACHTIGE REDEVOERINGEN PROBEERD HIJ DE MENSEN OP ZIJN HAND TE KRIJGEN.OM ZOALS ELK WEER ZIJN DAAD TE VOLBRENGEN.,adio ?????s.

  5. Laat hem maar lekker 15 jaar zitten en daarna uitleveren aan de VS!