• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Commissie herziening Staatsregeling Curaçao, die een aangepaste versie van de Staatsregeling moet formuleren, is inactief. FOL-leider Anthony Godett vindt dat de herziening een stuk serieuzer genomen moet worden en zal dit komende week in het parlement aankaarten.

Op 4 september 2010 is de procedure gestart om de Staatsregeling van Curaçao te wijzigen. De tijdelijke commissie herziening Staatsregeling werd geïnstalleerd voor een periode van zes maanden met de mogelijkheid tot verlenging met goedkeuring van het parlement.

Periode
“De commissie heeft slechts éénmaal vergaderd op 22 augustus vorig jaar, om een voorzitter en vice-voorzitter te benoemen en om de taken te plannen”, aldus Godett. “De FOL-fractie zal komende week een voorstel zal presenteren conform artikel 72 van het ordereglement, om een nieuwe periode vast te stellen voor de commissie.”

Ernst
De fractie hoopt dat Statenvoorzitter Ivar Asjes ‘ditmaal wel druk uitoefent op de voorzitter van de commissie om het parlementsbesluit na te leven’. “De FOL is van mening dat er geen grappen gemaakt mogen worden met onze Staatsregeling en eist meer respect en ernst hiervoor”, zegt Godett.

5 reacties op “‘Commissie herziening Staatsregeling inactief’”

 1. Net zo inactief als de screening !!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Het lijkt mij verstandig als de FOL politici zich beperken tot waar ze goed in zijn, en dat is het spelen met hun Blackberries en Ipads tijdens Statenvergaderingen.

  Anthony Godett heeft al een jaar in de gevangenis gezeten voor corruptie en nu is zijn neef, ook op de FOL lijst, gearresteerd wegens drugshandel.

  Het is de angst van iedere vader op het eiland dat zijn dochter met een Godett thuiskomt.

 3. stakker in de mist???$$$$$$$$0000000000000000000

 4. Spuit Elf (12) Godett weet dat hij niet mee mag doen met deze oplichters dus gaat hij allerlij soorten poppenkasten uit de hogehoed halen (lees de krant deze week),om toch deze oplichters regering hem een piza te laten geven,ja je moet toch wat he.kijk eens in je broek of je nog wel een meisje bent is het spreekwoord.

 5. En dan nog 2/3 van de Staten er achter zien te krijgen.

  Artikel 112
  1. Bij landsverordening kunnen in de bepalingen van deze staatsregeling wijzigingen worden aangebracht. Elk voorstel tot verandering van de Staatsregeling wijst de voorgestelde verandering uitdrukkelijk aan.
  2. De Staten kunnen een voorstel tot zodanige landsverordening niet aannemen dan met twee derden van de stemmen van het aantal zitting hebbende leden