• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In de Rijksministerraad van vandaag is ferme taal geuit van Nederland tegen Curacao. De Nederlandse regering hecht grote waarde aan het aanzien van het Koninkrijk en heeft dit in krachtige bewoordingen overgebracht aan gevolmachtigd minister Sheldry Osepa, meldt Radio Hoyer 2.

Nederland vindt dat handelingen die van invloed kunnen zijn op dit aanzien zorgvuldig verricht moeten worden. Dat de handelingen te maken hebben met de inmenging van minister van Justitie Elmer Wilsoe in de Bientu-zaak kon de gevolmachtigd minister bevestigen noch ontkennen. Hetgeen besproken wordt in de Rijksministerraad is geheim en Osepa kon er dus ook weinig over kwijt.

Sheldry Osepa in gesprek met Rick Hart van Radio Hoyer 2:

17 reacties op “Krachtige taal Nederland tegen Curaçao”

 1. @Nederlander, bravo! Ik had het niet beter kunnen zeggen.

 2. Ja die krachtige taal is voor het thuisfront (Nederland), dat het nog niet tot jullie is doorgedrongen getuigt van een onderschatting van het politiek niveau van de nederlandse regering. Als je dat begrijpt, zeggen ze niets meer en niets minder dan ruim jullie eigen rotzooi maar op. Dit kabinet Schotte is er door de Curaçaose bevolking neergezet, wij hebben daar part nog deel aan. Als jullie die regering niet willen, stuur ze naar huis, waar zijn anders jullie “staten” voor.
  Bos nan mes por, put your money where your mouth is.

 3. @ Makayu. Je bent echt abuis, want een AMvR is niet niks en er zijn regels om zo ver te mogen gaan. Zie het maar als de 9 maanden schorsing voor Terry Hernandez.

 4. “KRACHTIGE TAAL” ????
  Och gossie NL geeft een “standje” aan de bestuurdertjes op Korsou.
  ” wij zij een beetje teleurgesteld wqat jullie allemaal doen, maggie niet van ons foei foei, niet meer doen anders gaan we nog meer standjes geven….”
  HALLOOOOOOOOOOO kom eens met ECHTE reactie of hou gewoon je mond met die softe reacties schieten we niets op. Jullie maken je belachelijk met deze opstelling en worden vierkant uitgelachen door onze MAFFIOSE regeerders!
  NL neem krachtig stelling en DOE wat je gaat zeggen anders kan je beter in NL blijven en je mond houden.
  Stelletje politiek correcte ANGSTHAZEN ik schaam me voor mijn NL afkomst !!!

 5. Sjors, zullen wij, die denken het beter te weten, samen met DE oplossing komen?

 6. @ eefje. Ik weet niet of je goed kan lezen, maar een AMvR is vrij simpel, als Wilsoe wenst voort te gaan als eenling van een mini-onderdeel binnen het Koninkrijk. Daarvan hoef je niet onder de indruk te zijn, maar het gebeurt wel. Wacht het justitieel overleg maar even af of Wilsoe bakzeil haalt of niet. Wat betreft de begroting hangt er ook een AMvR in de lucht. Jouw regering zal echt niet lachen, want ze kunnen niets tegen een AMvR doen. Jouw hahahahahaha is derhalve superdom, want een noodzakelijk AMvR is om ons land en dus ook jou te behoeden voor het ergste.

 7. Ha ha ha ha ha, ik moet toch zo lachen om die “krachtige nederlandse taal” voor het nederlands thuisfront. Hier in Curacao is echt geen ene Curacaoenaar onder indruk van het nederlands “geblaf zonder inhoud”. 😆

 8. ik zeg: “INGRIJPEN” en niet nog langer wachten!

 9. @sony, niemand heeft ook gestemd voor Mirna Godett. Haar broer heeft haar daar op gezet met alle gevolgen van dien!

  we hebben noig nooit zo’n corrupte regering gehad.. wat zeg he daarvan? kom met een oplossing!

 10. Jan Olislager. wat zeg je dan van; Mevr. Dejong Elhage was baisschool juf

  Mevr. Liberia Peters was KLEUTERJUF

  Mevr (zus) van GODETT was (werkte) bij, SELIKOR

  Mevr Suzy Romer was ADVOKAAT

  Zijn zij ook niet goed voor jou? Laat mensen in hun waarde, stop met je stomme uitlatingen

 11. De Vogelverschrikker uit het land van Oz heeft gesproken.

 12. Osepa, de meeloper.. enge man maar ook hij zal naar Bon Futuro gaan!

 13. Las net een verslag van Osepa in het RNW en kwam het volgende citaat tegen: Volgens de gevolmachtigde minister handelt Curaçao alleen maar op grond van de wet. “Voor Nederland zijn ook rechtsprincipes van belang”, zegt Osepa. “Dat kan botsen.”
  Toen ik dat “volgens de wet” las dacht ik even dat een stand-up comedian aan het woord was. Maar nee het komt uit de mond/mind van onze gevolmachtigde minister in Den Haag.
  En dacht aan de gerechtelijke uitspraken die door diezelfde regering naast zich neergelegd worden. Frauderende ministers, die never nooit niet door een normale screening zouden zijn gekomen en paysanos als het niet zo triest zou zijn zou ik de rest van de week iedere ochtend lachend opstaan, helaas het wordt steeds triester.

 14. Je zal als ervaren Nederlandse politicus maar zaken moeten doen met Sheldry Osepa die in al zijn handelen blijk geeft een enge opportunist te zijn en daarom niets meer dan een marionet van Schotte is.

  In Nederland is men nog steeds uitgelachen over onze MAVO3 premier, het grote licht Constantia en de zich als circusdirecteur kledende Jamaloodin. In Nederland zouden dit soort lieden achter de kassa bij de Aldi zitten, maar in bananerepubliek Curacao zijn ze minister.

 15. Het zou nu eens eindelijjk tijd worden!

 16. En nu maar even snel pistolen invoeren??

 17. De regerings ratten op curacao zijn hun hol aan het zoeken,om hun geld te verstoppen het geluk voor de gemeenschap IS dat deze regerings Ratten niet de gasbel kunnen nog vinden nog stelen,die hol zit te diep verstopt ! Wiels?