• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een aantal huishoudens zal maandag geen water hebben. Aqualectra voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het waterdistributienet. Uit de kranen in de wijken Zuurzak, Korporaal, Bottelier en Janwé zal tussen 09.00 en 13.00 uur de dorstlesser niet uit de kraan komen.

 
Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Onderstaande wijken krijgen aankomende week ook te maken met de wateronderbreking:
Woensdag: Schelpwijk tussen 09.00 – 13.00 uur
Donderdag: Groot Kwartier/Biesheuvel/Amerikanenkamp/Monrepos tussen 23.00 – 03.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de onderhoudswerkzaamheden kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

5 reacties op “Geen water uit de kraan”

  1. Het is nu 4 uur geweest en nog steeds geen water. Dus gebeld en de eerste reactie was u moet wel water hebben! Nou maar gezegd dat ik dan niet zou hebben gebeld. Oh ja laat mij even checken. Nou dan blijkt u toch gekoppeld te zijn aan Bottelier en dat duurt nog 2 uur. Wij hebben een bedrijf waar vakantiegangers logeren. Iedereen begrijpt dat er wel eens iets moet gebeuren waardoor er even geen water is. Maar 4 uur wordt 8 uur. en dat pikt de gast niet. Het illustreert de ondeskundugheid van Aqualectra die zich steeds meer als een onbetrouwbare leverancier van diensten manifesteert.Dit doet het land en het toerisme geen goed.

  2. Joehoe! Aqualectra, het is allang 1 uur geweest al, water kan weer terug! 4 uur lang geen water wordt nu toch wel lastig!

  3. Heel veel sterkte daar op Curacao vaste prik.Maar Nederland begin ook op Curacao te lijken zoals laatst een paar keer in Rotterdam en afgelopen week in Nieuwegein!!!

  4. Met dank aan deze regering en de voortreffelijke manier waarop de stromannen van deze coalitie via de RvC deze ondernemingen kaalplukken. Maar het goede nieuws: de onderbrekingen worden nog gemeld. Als zelfs dat niet meer gedaan gaat worden hebben we met zijn allen erkend dat we een derde wereldland zijn geworden. Er is dus hoop. Straks wordt Curacao een avontuurlijke bestemming en kunnen we een nieuwe markt aanboren.

  5. Maandag geen water, woensdag geen elektra, oh en vanochtend ook al geen water, maar dat waren ze vergeten aan te kondigen 🙁