• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In verschillende wijken op het eiland kan de ventilator of airco even niet voor verkoeling zorgen. Aqualectra is bezig met onderhoudswerkzaamheden en zal de stroom op bepaalde plekken tijdelijk uitschakelen. Dinsdag gaat als eerst het licht uit in Saliña tussen 08.30 en 15.00 uur.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Kent u zelf/Kwartje nabij Kent u zelf/Ma Louisa/Villa Park Flamboyan/Minguelito Rust & Vrede/Oost Sta. Rosa tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Janwé/Korporaal tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Bottelier tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Scherpenheuvel/Rooi Santu/Montaña Abou/Caracas tussen 08.30 – 15.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

10 reacties op “Aqualectra schakelt stroom tijdelijk uit”

 1. @makayu, Vooral doen maar ik kan je nu al zeggen jij zal worden afgesloten..

 2. Rekeningen lopen gewoon door …???
  Gewoon bij elke rekening van AquaLEKtra 10% minder betalen !!!!
  Laat ze dan maar reageren en als ze moeilijk doen er een rechtzaak van laten maken !!!

 3. Pfff begint er een beetje MOE van te worden,elke week 6 uren lang(soms meer uren) zonder ventilator,airco,televisie,computer,koelkast,magnetron,radio enz enz te zitten.En meerendeels altijd in dezelfde wijken he??? In Nederland doen ze ook wel eens onderhoud aan het “”stroom”” maar zetten de “”klanten””niet zonder stroom!

 4. Kunnen we nu niet gewoon AquaLEKtra uitschakelen……

 5. Ja klopt, die aggregaten HADDEN we… Maar onze weldoener Schotte heeft de leases opgezegd he… Sindsdien dus dit gepruts…

 6. We hadden toch nood agrekos die dan aan konden?

 7. Waar zit het LEK>?//////////////////////////////////////////////////////

 8. Met dank aan deze regering en de voortreffelijke manier waarop de stromannen van deze coalitie via de RvC deze ondernemingen kaalplukken. Maar het goede nieuws: de onderbrekingen worden nog gemeld. Als zelfs dat niet meer gedaan gaat worden hebben we met zijn allen erkend dat we een derde wereldland zijn geworden. Er is dus hoop. Straks wordt Curacao een avontuurlijke bestemming en kunnen we een nieuwe markt aanboren.

 9. Is er al een standaard formulier om de schades te verhalen op AquaLEKtra van alle bedorven voedsel uit ijskasten en schade aan apparatuur door wisselende stroomsterktes ?????
  We worden steeds meer een ONTWIKKELINGS 3e WERELDLAND !!!!!
  $$$$$HAME …………..on YU politicians ………………..$$$$$$$$$$$$HAME !!!!!!!!!!!!

 10. Degenen die dit onderhoud nog steeeeeeeeeeeeeeds geloven zijn niet goed wijs 🙂