• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het wijkteam Otrobanda van het Korps Politie Curaçao heeft donderdag kennisgemaakt met Federashon Otrobanda en diverse wijksbesturen uit Otrobanda. Ploeg 5 is sinds enkele maanden bezig met een ‘grote schoonmaak’ van criminele activiteiten in Otrobanda.

De kennismakingsochtend begon met presentaties van Federashon Otrobanda en de wijken Ser’i Otrobanda, Kortijn, Domi Abou, Rif en Buurtcentrum Otrobanda (SBO). Daarna volgde een uitleg over wijkteam Otrobanda en Ploeg 5.

Veiligere buurt
Federashon Otrobanda, de wijkbesturen en het Wijkteam Otrobanda spraken de intentie uit om samen de buurt veiliger en leefbaarder te maken, onder andere door een aantal informatiebijeenkomsten en het betrekken van het Wijkteam bij diverse buurtgebonden activiteiten. Verbeteren van de veiligheid in de binnenstad is één van de belangrijkste prioriteiten van Federashon Otrobanda. Wijkteam Otrobanda is niet alleen verantwoordelijk voor de binnenstad Otrobanda, maar voor het hele gebied aan de zuidkant van de Rooseveltweg tot aan de Jan Noordduynweg, inclusief Otrobanda, Julianadorp, Jan Doret, Boka Sami en Bullenbaai.

4 reacties op “Ploeg 5 veegt criminaliteit weg”

  1. Kan Schotte het personeel van EcoEnergy aan het werk zetten, want ik zie geen zonnepanelen geplaatst worden.

  2. Te beginnen in forti o_0′

  3. nu de volgende ploegen nog,voor de rest van het eiland..ploeg 1,,2,,3 en ploeg 4…en ploeg 6 t/m ploeg…….goed initiatief,veeg het eiland schoon van criminaliteit

  4. Kunnen ze niet in Forti beginnen?