• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Waarnemend president Nicolas Maduro van Venezuela staat niet toe dat de oppositie morgen de straat op gaat om tegen zijn verkiezingsoverwinning te demonstreren. In een nationale televisie-uitzending vandaag zei Maduro dat hij met harde hand zal optreden ‘tegen het fascisme’.

Bij protesten tegen de verkiezingsuitslag zijn in het hele land zeker zeven doden en meer dan zestig gewonden gevallen. Maduro is door de nationale kiesraad tot winnaar uitgeroepen, maar met een veel kleiner verschil van stemmen dan werd verwacht. Oppositiekandidaat Henrique Capriles eist een hertelling van de stemmen.

Vreedzaam
Capriles heeft zijn aanhangers vandaag opgeroepen vreedzaam te demonstreren bij regionale kantoren van de landelijke kiesraad, onder andere in de provinciehoofdsteden Merida, Barinas en Maracay.

© Novum

5 reacties op “Maduro verbiedt mars van oppositie Venezuela”

 1. van god los dit land, alleen beetje overeind ivm productie 2.8 miljoen vaten olie per dag, en dan nog er zo’n zooi van maken, 1 team zou hier een nog grotere ellende van kunnen bakken; Gerrit, Helmin, Charles, Yacintha, Amerigo, Pik, Kabes Webu, Elmer, Monky, dit zijn de echte Masters of Disaster

  hoe is het in heavens name mogelijk dat jonge korsouenaars dit niet aanpakken en die dit soort politieke idioterie eens aanpakken, we zijn straks nog zker 30 jaar opgescheept met die amoebes

 2. Het gaat inderdaad richting dictatuur . Want als alles goed gegaan is, en er geen fraude gepleegd is, hoeft Maduro toch niks te vrezen, en moet hij gewoon hertelling toestaan.

 3. @viva..nog steeds een dictatuur

 4. awel siii…

 5. en we hebben weer een dictatuur!