• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De zaak Tik Tak in de Middenstraat bestaat dit jaar vijftig jaar. De bekende ondernemer Angel Job opende de deuren op 1 september 1962. Nu heeft zijn zoon Mocky Job het verzoek ingediend om de straatnaam te veranderen in ‘Hanchi Angel Job’ (de Angel Job steeg).

 
De Voorzitter van het Parlement, Ivar Asjes, heeft gisteren Job bezocht bij Tik Tak. Het verzoek werd toen toegelicht en er zijn plannen om het gebouw van Tik Tak te restaureren. Het departement van Openbare Werken gaat in de buurt ook de straten vernieuwen, riolering plaatsen en nieuwe klinken leggen.

Geliefd
Asjes, heeft het voorstel van Mocky Job meteen gesteund. Hij vindt dat Angel Job veel voor Curaçao heeft betekend. “Angel Job was een grote promotor en hij heeft vele grote artiesten naar ons eiland gehaald, zoveel spektakels waar we nooit van gedroomd hadden die ooit te zien in Curaçao, en zeker in die tijd. Hoe zouden we ooit zijn onvergetelijke show ‘Angel Job ta Presentá’ kunnen vergeten? Die staat in ons geheugen gegrift. Angel Job was erg geliefd door de bevolking van Curaçao,“ aldus Asjes. Hij doet dan ook een dringend beroep op de regering om een beslissing in deze zaak te nemen en de straatnaam te wijzigen.

10 reacties op “Straatnaam veranderen voor Angel Job”

 1. Er zijn toch genoeg nieuwe straten die ze naar Angel Job kunnen vernoemen.
  Waarom moeten het steeds met bestaande straatnamen.

 2. Volgens mij zijn er nog heel veel wegen op Curacao die geen naam hebben of huizen die geen nummers hebben.. Idee om daar te beginnen ipv bestaande plaatsnamen te veranderen..

 3. Bij gebrek aan “helden” moeten we alles aanpakken om een straat naar iemand van hier te vernoemen zonder strafblad.

 4. Angel verdient het gewoon. Heeft zijn hele leven hard gewerkt om voor het Curacaose volk en de promotie van Curacao in het buitenland. Angel Job is een soort legende op Curacao Daarom heb ik geen bezwaren tegen het honoreren van zijn straatnaam.

 5. Ja als je als parlement niet meer serieus kan werken ga je toch lekker met naambordjes rommelen.
  WTF stellen deze NONO”s voor prioriteiten ???
  El Padrone Jamaarloding is als ervaringsdeskundige aanwezig in Rome om een lezing over witwassen en belastingontduiking te houden en laat zich adviseren door een snel opgetrommeld ex-douanier die voor een leuk tarief van 500 per uur de schoenen van Jamaarloding mag poetesen en z’n Al Capone circuspakjes mag strijken …….
  Hoe kan je als Curacaoenaar nog trots zijn op deze mallotten ???

 6. Het wachten is op de Kaya Jamaloodin en Kaya Constantia.

  Dit moeten haast wel doodlopende wegen zijn.

 7. Dit geeft maar weer eens aan waarin in heeeel klein land groot is.

 8. Hoe veel heeft dit nu weer opgebracht!, is die 100.000,00 pj daggeld vergoeding niet genoeg zakkenvullers.

 9. Dit is heel belangrijk om snel te regelen ja..

 10. Gek wordt je van al die populistische naamwijzigingen. Beste overheid, zorg er nou gewoon eens voor dat al die Kaya A, B en C’s gewoon een naam krijgen. Daarnaast zou het goed zijn dat de wegenkaarten de nieuwe naam ook krijgen en men bij de diverse overheids-instanties ook een update krijgen. Over Google maps nog helemaal niet gesproken… Ik ben zelf net ‘verhuisd’ van de ene straat waar ik op kavel x woon, naar een andere straat met een huisnummer. Hoekwoninkje…. Dit omdat de ambtenaar per ongeluk de buren veel verderop in de straat het huisnummer 2 had gegeven. Opeens staat mijn electra-nis in de foute straat, mijn brievenbus in de foute straat, gas, water…. en dan nog niet te praten over alle ellende om je adressen weer gewijzigd te krijgen.