• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Carlos Trinidad (Bestuurlijke Vernieuwing, Planning en Dienstverlening) maakte vandaag zijn debuut in de parlementszaal. PAR confronteerde hem meteen met vragen over de vestiging van Kranshi in het gebouw van het Sint Thomas College. “Hij wist niks van een contract”, aldus PAR.

Volgens PAR kon de minister niets anders uitbrengen dan dat hij niks wist over een getekend contract om het gebouw van het college te huren. Ook over de ‘meester’ met wie zijn voorganger Carlos Monk contact had gehad, zou hij niets weten. De minister besloot over drie weken terug te komen op de vragen van de parlementsleden.

Contract
“De uitspraken van Trinidad verbazen ons”, schrijft PAR in een persbericht. “Vooral omdat wij van dezelfde minister een contract hebben ontvangen met een maandelijkse huur van 125.000 gulden voor het St. Thomas College. Monk sprak tijdens een eerdere persconferentie over een bedrag van 80.000 gulden voor vier afdelingen. In het contract van vanmorgen staat hier niets over. Ook staat er niet om hoeveel vierkante meter de huur van 125.000 gulden gaat en wat de extra voordelen zouden zijn.”

24 reacties op “‘Trinidad weet niets van contract Kranshi’”

 1. @ Henk Geerits, even een kleine rechtzetting: Jamaloodin en van Rijn zullen dat licht niet uitdoen, er is dan allang geen licht meer.

 2. @Juny, goede vraag stel je daar. In dat pand zat Personeelszaken die nu voor veel geld in het WTC zitten in een slechte situatie. Hoeveel is de huurprijs van het gebouw waar Cooper gaat zitten en wie is de eigenaar?

 3. Dames en heren medereaguurders.

  Als u goed naar de bi8jdragen van “Kees” kijkt dan valt u ongetwijfeld eenzelfde trant van woordgebruik op zoals bij Willems.,

  Ik zou hier absoluut niet op reageren. Zonde van de tijd en energy!!

 4. @Kees:
  eerst denken dan pas roeptoeteren (anders kom je nog ridiculer over dan je al bent gezien je onzinverhalen).

  apathie=
  “Toestand van onverschilligheid en ongevoeligheid ten opzichte van mensen en gebeurtenissen; Passieve, hulpeloze en niet-hulpvaardige houding in crisissituaties”

  Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/NL/apathie
  Exact de gemoedstoestand die VELE (paar uitzonderingen daargelaten) inwoners van Korsou etaleren.

 5. @Kees, we zien toch dat de bevolking apatisch is.. in andere landen zouden mensen massaal gaan demonstreren en halen ze de corrupte ministers uit Forti! Kijk maar in Egypte en Libie en Syrie!

 6. Zo zie je maar, alweer een minister die (van) niets weet…..hartelijk welkom in de club!!!

 7. 125.000 per maand ze prefereerde toch een eigen gebouw omdat de 60.000 per maand te veel was voor casa blanca/ kranchi? Dit zaakje stinkt aan alle kanten tijd voor een grondige audit!

 8. @ Kees. PAR zit in de oppositie en niet in de coalitie. Waarom als de PAR een voorstel doet wordt het final weggestemd door de regeerders. PAR is meer met dit soort issues bezig omdat de regering met die wilde beloftes komen niet realiseerbare projecten. iemand moet ze terug trekken naar de realiteit. Want ze zweven in een of andere droom wereld waar alles binnen 2-3 maanden gerealiseerd kan worden en met geld dat er niet is.

  Ik zeg niet dat ik pro PAR ben maar PAR probeerd deze gladiolen regering nog een beetje onder controle te houden.

 9. @Kees, waar worden nu dan huizen gebouwd en wat doen ze voor ondernemers. zijn er banen voor hun. Deze regering heeft juist ydk in Nederland tweekoppige monsters genoemd! selectief geheugen heb je!
  Alles is duurder geworden dus wat doet deze regering voor het volk. NIETS HELEMAAL NIETS! Jouw regering ga je hier op aanspreken want zij komen niet voor het hele volk!

  Idd de manier van politiek voeren is nu anders.. corrupte ministers, ministers die geen belastgingen betalen en de hele wereld rondreizen, elkaar uiitmaken voor rotte vis, totaal geen enkel beleid hebben, liegen, opkomen voor fraudeurs,, nee echt een voorbeeld!

 10. @ Kees. Begrijp dat nou eens een keer!

  De oppositie is buitenspel gezet en monddood gemaakt dus hoe kan de PAR iets tegenhouden. Over welke goede plannen heb je het? Vanaf 10-10-10 is het onderwijs de nek omgedraaid en er is nog steeds geen geld voor onderwijs wel voor een naamsverandering en inderdaad is onderwijs de sleutel naar een betere economie en armoedebestrijding, maar het is alleen maar erger/slechter geworden of wil je dat als eenling bestrijden? Als je Kees heet, ga je toch ook in een bodybag van Wiels.

 11. @ Makayu en Piet.

  Ga maar eens neuzen op http://www.atapalabra.blogspot.com/ en probeer het droog te houden.

 12. @Makayu, als jij niet weet wat het woord apathisch betekent gebruik het dan niet!
  Waar haal jij het recht vandaan om de bevolking van Curacao uit te maken voor een apathisch volk? Wie ben jij !?

 13. @Makayu dan moet jij en de PAR direct naar het OM gaan, maar zit niet bewust alle goede plannen van dit kabinet expres te torpederen. Wat is jou alternatief om uit de armoede te komen dan? Alleen via scholing en werk kan men definitief met de armoede en criminaliteit afrekenen. Zelf in Nederland steunen politici de goede plannen van elkaar.

  De PAR wordt betaald om ook voor onze ARME mensen op te komen en niet om een rijke groep in de watten te leggen; met ONS belastinggeld!

  Dit kabinet doet alles om mensen te laten remigreren naar Curacao door huizen etc. te bouwen en steun te bieden aan startende ondernemers etc.
  Maar wat doet en deed de PAR? Migratie naar Nederland stimuleren, problemen verschuiven op Nederland, vandaar dat ze iedere keer bij Nederland gaan huilen. Ik noem het brevet van onvermogen, dat is dus de PAR.
  Zelfs toen dhr. Balkenende afgetreden was stuurde PAR een klaagbrief naar hem. Tssssss

  De PAR is duidelijk aan vernieuwing en verjonging toe. Dat oude manier van politiek voeren is passé. Begrijp dat nou eens een keer!

 14. @piet, Waarom denkt JOUW regering daar niet aan? De PAR heeft geen macht JOUW regering wel. Toch doen zij niets voor de YDK die inderdaad denkt hoe kom ik deze dag voor vooral nu de benzine elektra en alles maar duurder wordt en deze regering hier niets aan doet! Als de regering niet naar duurdere gebouwen gaat blijft er geld over dat dan aan deze arme mensen kan worden besteed want zoals de regering al zei we hebben geen geld voor onderwijs.. (maar wel voor snoepreisjes). Dus Piet ga maar naar jouw regering toe en vraag het aan hun en daarna mag je het antwoord met ons delen! we wachten op je!

 15. @Piet weet je waarom? Omdat zowel de 80-20 regeling alsook gratis onderwijs niet te realiseren loze beloften zijn. En omdat de gigantische huur die betaalt moet worden voor St. Thomas heel goed aangewend zou kunnen worden voor onderwijsverbetering zodat men makkelijker aan een baan kan komen in de toekomst. Het zijn de goedgelovigen als jou die deze gasten de kans geven Curacao kapot te maken. ….VEEL BELOVEN, WEINIG GEVEN DOET DE GEK IN VREUGDE LEVEN 🙂

 16. @Piet
  Weet je hoeveel geld er “verdwijnt” in de zakken van MAFFIOSE regeerders in zulke “deals” als er nu opgezet is bij Kranshi ???
  Met die miljoenen kan er HEEL VEEL aan armoedebestrijding, onderwijs en werkverschaffing worden gedaan.
  Als niemand hier onderzoek doet naar dit soort louche deals blijft er inderdaad geen geld over voor inwomners en zien we alleen de bankrekeningen van onze regeerders en hun vriendjes/proteges groeien en groeien en groeien.
  Heeft verder niets met PAR dit PAR dat te maken, is kwestie van alle tijden en “cultuur” waar eindelijk eens een reactie van de apathische bevolking van Korsou op moet komen,
  WAKE UP KORSOU

 17. Lekker makkelijk als je geen zin hebt om antwoorden te geven op vragen. Je zegt gewoon “Ik weet het niet en ik kom erop terug”. Vervolgens ben je uitlandig en vervolgens wacht je eerst nog even een motie van afkeuring af en daarna laat je weer eens van je horen en zeg je dat het in onderzoek is bij de Raad van Advies.
  En zo modderen we weer verder ….

 18. De PAR maakt zich wel erg druk om de Kranshi, wat zal toch de reden hiervan zijn?
  Waarom steekt de PAR niet zoveel tijd en energie in de Wet 80-20 en gratis onderwijs?
  Wet 80-20 en gratis onderwijs is voor onze mensen maar Kranshi, is voor hun elite PARtij doelgroepje.

  Alles wat deze regering wilt doen voor het volk wordt door de PAR gePAReerd. Zoals gratis onderwijs, Wet 80-20 etc, Deze overheid wil de problemen aan de bron aan te pakken zodat mensen niet in de criminaliteit ”hoeven” te gaan. Wat is er weer hier niet goed aan, PAR?
  Houd toch op met dat piki pjeew gedoe (vlooien zoeken).
  Moeten onze mensen/Curaçaoënaars dan massaal naar Nederland verkassen om daar wel aan een baan en scholing geholpen te worden?

  Ben dit Kranshi gezeur nu wel zat, het begint op een PAR obsessie te lijken. Je gaat je juist afvragen wie achter de Kranshi zit ! Elke dag is het Kranshi, Kranshi. Kranshi.

  Terwijl de doorsnee Curaçaoënaar andere dingen aan zijn hoofd heeft.
  ”Hoe kom ik aan geld om mijn familie te eten en te drinken te geven, hoe kom ik aan geld om hun scholing te betalen etc. Moet ik naar Nederland verhuizen om geholpen te worden?”
  Dit zijn dus dingen waar de doorsnee Curaçaoënaar mee zit en ermee geholpen wilt worden. En niet een oude (onderhoud vergende) gebouw, dat Kranshi heet!

 19. En Jamaloodin, die in een beschaafde samenleving zou zijn opgestapt na de motie van afkeuring van vorige week, is alweer zijn zakken met daggeldvergoedingen aan het vullen op ‘dienstreis’ naar Nederland.

  En de papagaai van Schotte, Stella van Rijn die een extra maandsalaris op haar bankrekening gestort kreeg (waarvoor? haar brieven naar Brandpunt?) snoept ook vrolijk verder en is naar een conferentie in Rome.

  En dat met inmiddels 170 miljoen begrotingstekort. Curacao gaat feestend ten onder en Jamaloodin en van Rijn doen het licht uit.

 20. Wat zijn de huurkosten voor het pand dat de DOW gaat betrekken op Seru Ararat?

 21. Op Curacao is mogelijk 1,3 Miljard Gulden verdwenen in de zakken van een van oplichterij verdachte ondernemer,
  het geld zou oorspronkelijk aangewend worden voor de bouw
  van een tiental kusteilandjes en een dubbele boulevard
  maar tot opheden is er maar weinig van terecht gekomen.
  wel buitelen de diverse betrokken over elkaar om elkaar te beschuldigen van wanpraktijken.

  Lees meer: http://www.nujij.nl/algemeen/mogelijk-1-3-miljard-curacao-guldens-aan.17349539.lynkx#ixzz1yCQooeQh

 22. Goed bezig Trinidad. Eerst uitzoeken wat die clown Monk allemaal heeft gedaan voordat je ergen op ingaat. + punten voor Trinidad

 23. Heel raar!

 24. LUCHTKASTELEN
  Volg de lijntjes en personen die “afspraken” en “contracten” hebben opgesteld en vind de pot met MAFFIAGOUD !!!!!