• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – JCI IOBA Curaçao en Banco di Caribe organiseren voor jonge entrepeneurs een Empowerment Training Day als onderdeel van het programma Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) 2012. Tijdens de training krijgen startende ondernemers informatie over het ondernemersschap.

Het thema van de CYEA is dit jaar de versterking van ondernemers en het stimuleren van de samenwerking tussen ondernemers op Curaçao: ‘Empowerment by Knowledge Exchange’. De JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijde organisatie van leiders in de leeftijdscategorie van achttien tot 40 jaar die zich inzetten voor positieve veranderingen in onze samenleving.

Concurrenden ondernemers
Dit jaar staan er tien deelnemers klaar om volgende woensdag de felbegeerde award binnen te slepen. Daar zit ook een hoofdprijs van 10.000 gulden aan vast. De prijsuitreiking vindt plaats in het Renaissance Resort en start om 19.30 uur. Ter afsluiting is er de mogelijkheid om te netwerken.

Deelname training
De Empowerment Training Day vindt zaterdag plaats in Teatro Luna Blou van 09.30 tot 17.00 uur. Startende ondernemens of degene die met de gedachte spelen een onderneming op te zetten, kunnen zich voor donderdag inschrijven voor deelname aan de training en de avond van de prijsuitreiking. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van CYEA of per e-mail via e-mailadres cyea.curacao@gmail.com. Meer informatie over de training en de CYEA is, naast de website van CYEA, ook te vinden op de Facebookpagina van JCI IOBA Curaçao.

1 reactie op “Zoektocht naar startende ondernemers”

  1. En in welke taal zal deze trainingen worden gegeven?