• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Curaçao Tourist Board (CTB) heeft een strategische alliantie gesloten met de Intercontinental University of  the Caribbean (ICUC). De samenwerking houdt in dat CTB functionaris Dino Daal de universiteit komt versterken als docent, adviseur en onderzoeker.

 
Daal zal zich vooral bezighouden met duurzame ontwikkeling, onderzoek, promotie van de ICUC en daarnaast lesgeven op verschillende gebieden van marketing. Hij zal daarnaast verbonden blijven aan het CTB, waar hij al 23 jaar werkzaam is. Daal is vanaf deze maand beschikbaar voor ICUC.

4 reacties op “Dino Daal versterkt ICUC”

 1. Even goed lezen Sjors en Henk. Dit is ICUC, niet CIU in het WTC. ICUC is het voormalige CURISES dat verbonden was met de UNA.

 2. Ja Sjors, deze universiteit heeft zichzelf volslagen belachelijk gemaakt door Gerrit Schotte een eredoctoraat te geven.

  Een eredoctoraat geef je aan een alom gerespecteerd persoon, en zeker niet aan iemand met het strafblad van Schotte.

  Verder is het natuurlijk uiterst dubieus om een eredoctoraat te geven aan iemand die er zelfs niet in geslaagd is de MAVO af te maken.

  Uiteraard roept dit eredoctoraat de verdenking op dat ICUC bepaalde gunsten van Schotte als tegenprestatie heeft gekregen.

 3. Die nieuwe baan, dat is pas goed vooruitzien van Dino Daal! Want toeristen zullen we steeds minder krijgen in ‘gastvrij’ Curacao en zodoende zal het CTB zichzelf kunnen opheffen, haha.

 4. ICUC, dat zijn de vriendjes van Schotte toch?