• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Scoop-Constancia van Gezondheid heeft donderdag op Wereld Bloeddonordag de bloedbank op Curaçao bezocht. Bij de bloedbank heeft de minister samen met de directeur van de bank, Ashley Duits, een trouwe bloeddonor bedankt.

 
Meneer Davelaar heeft meer dan 125 keer bloed gegeven. Scoop-Constancia bedankte Davelaar hiervoor met een zilveren speld.

6 reacties op “Constancia bezoekt bloedbank”

 1. Heeft ze de hoektanden al laten verlengen ?

 2. Maandag is te lezen medicijnkosten verlaging gaat per 1 september in,!!,,?

 3. Uit bekende bron heb ik vandaag mogen vernemen,dat Constantcia zo corrupt is als de néten (dat wisten wij al)zoals mensen die maar ziek door een ziekenhuis kunnen rond dwalen.Ze staat onder druk van Hakim,Jamaloodin en Shotte,die hebben al veel geld ontvangen uit India,Libanon,door rechten en verguningen uit te geven aan diverse buitelandse firma’s om medicijnen te leveren OF BENT U HET VERHAAL OOSDORP ZIEKENHUIS AL WEER VERGETEN<WAAR KOMT mvr DE DIRECTEUR VAN DAAN??????.hier gaan miljoenen in om ,en zijn er onder tafel miljoenen te verdienen,puur maffia,en daar schermd Wiels mee??????????????????????????????????????????????????????????????????

 4. Het kijken naar voetbal intreseerd mij ff iets meer,word vervolgt.

 5. Resultaat van uren crisis beraad van coalitie; we moeten ons NOG meer laten zien en fotograferen. YDK ziet leuke foto`s, ze lezen toch niet en zo blijven ze geloven dat we al deze zaken aan ons te danken hebben.. Gaan we doen…

 6. Goed dat ze zelf geen bloed gegeven heeft, want dat heeft een onaanvaardbaar hoog alcoholpercentage,