• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren in het kader van de handhaving van de wet voor Toelating en Uitzetting, invallen gedaan in twee woningen. In totaal zijn er vier mensen aangehouden. Als eerst ging een patrouille naar een huis in Wishi en hield daar een man en twee vrouwen aan die allen afkomstig zijn uit Jamaica.

Vervolgens gingen de agenten naar een adres in Sukasa waar een Jamaicaanse vrouw werd aangehouden. Alle aangehouden personen zijn overgebracht naar het Departement van Immigratie. Nadat onderzoek uitwees dat zij illegaal op het eiland verblijven, zijn zij overgebracht naar een barak om hun deportatie af te wachten.

3 reacties op “Politie speurt naar illegalen”

 1. Ga boeven vangen en stop deze razzia’s!

 2. Je kan zeggen wat je wilt,maar de illegalen werken harder en beter dan de locale mensen,,sommige nemen zelfs geen pauze,zijn vriendelijk en doen precies zoals je het wilt hebben. begrijpelijk wel dat je niet””illegaal””kan zijn en dat je terug moet. Wel balen want nu duurt het nog langer dat bv huis af is,want dan moet je het doen met de locale bevolking(zijn niet allemaal zo hoor)

 3. Wet is Wet, maar volgens mij beseffen ze niet dat de economie op dit eiland mede tot stand wordt gebracht door deze hardwerkende illegalen.

  Men weet in welk huis drugs wordt gedealt, maar dat geniet dus blijkbaar niet de voorkeur. Zij zouden de prioriteiten van hun werk moeten verschuiven en op zoek gaan naar mensen die een gevaar zijn voor de samenleving.

  Als men in Amerika alle illegalen het land uitzet, dan kan is het bijna niet meer mogelijk om bijvoorbeeld in New York buiten de deur te eten…

  Maar nogmaals wet is wet, dus wat dat betreft hebben zij gewoon gelijk en de illegalen weten met welk risico ze hier komen.