• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws charles cooperCURAÇAO – Minister Charles Cooper (Transport) heeft deze week KIWA N.V. en KIWA Register B.V. bezocht in Nederland. KIWA was in het verleden bekend onder de naam Keuringsinstituut water en leidingen. Momenteel ondersteunt KIWA de Nederlandse regering bij uitvoering van administratieve taken.

De organisatie heeft het systeem van aanvragen en verstrekken van vergunningen gedigitaliseerd en analyseert de performance van de organisatie in zijn totaliteit. Daarnaast is het mogelijk om via het systeem de afhandeling van aanvragen te monitoren.

Mogelijkheden
Cooper heeft afgesproken dat hij KIWA zal uitnodigen voor een oriëntatiebezoek aan Curaçao. De minister wil kijken naar mogelijkheden voor geautomatiseerde systemen op verschillende gebieden voor het verwerken van vergunningen (back-office) zoals ROP (DROV), maritiem gebied, luchtvaart en openbaar vervoer.

KIWA
KIWA is een onderneming die verschillende taken uitboert van de regering op maritiem, luchtvaart en openbaar vervoer gebied. De Nederlandse overheid heeft besloten om een mandaat te geven aan de organisatie om een deel van de administratie rond het verstrekken van vergunningen en cerftificaten, uit te voeren. De regering houdt blijft wel toezicht houden opKIWA.

10 reacties op “Cooper brengt bezoek aan KIWA”

 1. @Mossel, als jij het neerhalen van mensen die je niet eens kent, humor noemt heb ik toch wel te doen met mensen die je wel kent, je naasten bijvoorbeeld !

 2. @ Abraham Mossel, ik ben erg benieuwd hoe je mij op basis van 1 reactie zo kan analyseren. Ik heb op jouw reactie gereageerd omdat ik die niet correct vond. Ik kan je vertellen dat ik absoluut niet achter deze regering sta, maar wel van mening ben dat we correcte oppositie moeten voeren op hoog niveau. Alleen dan zal er eindelijk een verschil zichtbaar worden tussen verstand en opportunisme.

 3. Hopelijk is Cooper klaar met zijn snoepreisje, want anders moet hij vrijdag weer op het vliegtuig stappen na het afzoenen van de beledigingen.

 4. @ Lew foí kas @ Wimprie hebben totaal geen inkijk en humor, ze kijken en luisteren liever naar het toneel stuk hoe verdoezel ik mijn eigen fouten en hoe gooi ik de boel in de war om mijn eigen onzin en leugenachtige redevoeringen ,En zij BELAZERN hun eigen volk waar het bij staat met boven genoemde voorop.

 5. @Abraham Mossel, op het moment dat je klinklare onzin gaat uitkraaien, gaat helaas je geloofwaardigheid met betrekking tot andere onderwerpen ook onderuit. De heer in het geel is het hoofd van de Maritieme Authoriteit Curaçao (MAC).

 6. Ik bedoel natuurlijk “kwalificeren”, slip van de toets.

 7. Mossel, door de koffiejuffrouw, receptioniste, de onderhoudsmonteur, tuinman, telefonist en de automonteur als sukkels te klacificeren, zegt alles over jou en geeft blijk van jouw onmeetbaar minderwaardigheidskomplex.

 8. Sander, dat is om ons hier de indruk te geven dat het geen vakantiereisje is met als enige doel het opstrijken van riante daggeldvergoedingen.

  Daarom schrijven ze zich ook altijd in voor een congresje van niks.

 9. A hAAAA Cooper, toevalig ken ik twee van de dames en drie heren op de foto,dame links is de reptioniste,de dame recht is de koffiejuf,de heer links achter jouw is de heer de Wit hij is van algeheel onderhoud,vloeren schoonhouden,de man recht voor geel overhemd,is de tuinman.de twee heren rechts boven zijn de heer Joop van Velzen,eerste monteur autopark en garage,en de heer Ger van Putten telefonist klachtenlijn. belangrijke foto zeg waar waren de mensen die belangrijk ziijn bij zo’n bezoek en niet een stelletje sukkels waar je mee op de foto gaat,je bent weer door (als zo vaak) door de mand gevallen.

 10. ik vraag me af waarom politici altijd op de foto moeten, als ze iets doen.