• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURACAO – Een 46-jarige man is gisteren door overvallers geslagen met een vuurwapen en bewerkt met een strijkijzer. De man kwam rond 12.45 uur thuis met zijn twee minderjarige kinderen, toen hij werd verrast door vier gewapende mannen. Dat meldt de politie.

 
Het slachtoffer, een autoverhuurder, verklaarde tegenover de politie dat de gemaskerde overvallers zijn huis aan de Kaya Kasha in Sta.Rosa binnendrongen. In het huis sloegen de verdachten de man met een vuurwapen en verbrande hem met een strijkijzer op verschillende delen van zijn lichaam, terwijl zij om geld vroegen.

Verwondingen
De overvallers slaagden erin om onder andere een bedrag aan geld en de sleutels van twee huurauto’s te bemachtigen, waarmee zij er van door gingen. Het slachtoffer bleef met ernstige verwondingen achter aan zijn armen, hoofd en mond die behoorlijk bloedde. Een ambulance heeft de man naar de poli van het St. Elisabeth Hospitaal overgebracht.

Auto’s
De politie kwam iets later beide auto’s tegen die door de overvallers verlaten waren achtergelaten, één bij het veld van Skèrpènè en de ander bij de Panoramaweg. De auto’s zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Tips
De politie roept iedereen op die denkt enige informatie te hebben over deze zaak om dit door te geven aan de politie. Dit kan door te bellen naar het Overvalteam op 866-6192 of naar 911 24 uur per dag, of naar het anonieme nummer 108.

13 reacties op “Overvallers mishandelen man met strijkijzer”

 1. Kastigu ela hanje.. Pa e Kos nan ku ela hasi wel jammer voor die kinderen naja

 2. @Phyl
  Hoeft niet drugsgerelateerd te zijn. Als ze je even in de gaten houden weten ze dat je een eigen bedrijf hebt komen ze je een keer opzoeken. Want er is geld in huis. Dus bedrijfs eigenaren opgelet!!

 3. Als ik dit soort dingen lees (overval met ernstige lichamelijke verminkingen) denk ik NIET dat het gaat om willekeurige slachtoffers. Puur drugswraak is dit. Invest in evil, get evil. Bida!

 4. Kom op zeg, het is steeds schuld die en die en die. Nope mensen voedt je kinderen beter op, dan kan je later geen schuld geven aan de overheid. We weten nu wel dat de overheid niet zn best doet. Maar om hun steeds de schuld te geven van wat er op de eiland gebeurd!!!! Pffffff

 5. waar komen al die wapens op dit eiland vandaan, meer controle is echt geen overbodige luxe!! bij elke overval waarover je leest pistolen of nog erger maar iemand mishandelen met een strijkijzer, ik krijg er rillingen van????? hoe haal je het in je hoofd (ik moet ook denken aan het brandmerken van slaven maar gelukkig zijn we die tijd ver voorbij). ik hoop heel hard dat ze deze gasten heel snel pakken…geef ze een koekje van eigen deeg, dat komt misschien wel aan…

 6. Keer op keer dezelfde mensen althans dat geloof ik, ze weten dat er niks gedaan word tegen hun dus worden hun grenzen steeds verder gelegt, en kijk nu, gewoon overdag! ! ! ! ! Ongeloofelijk. Succes voor de familie.

 7. Dushi hende!!

 8. Wat verschrikkelijk! NB op klaarlichte dag. Hoop dat deze boeven snel opgepakt worden!

 9. dit is weer een voorbeeld van het falende beleid van Wilsoe.
  schande dat dit soort imbecielen nog vrij rond lopen.

  heel veel sterkte voor de familie die weer eens slachtoffer moest zijn van de imbecielen, die denken dat ze met misdaad een stap vooruit komen.

  ik hoop ook dat de kinderen en de vader niet getraumatiseerd zijn voor hun leven.

 10. Mmm, de handelswijze van drugsbendes.

 11. Het wordt wel steeds erger terwijl de minister van justitie zich bezighoudt met het geld van Dos Santos….of moet ik zeggen het geld van zichzelf???

 12. Heel veel sterkte voor het slachtoffer van deze (opnieuw) laffe daad.
  Hopelijk zijn de kinderen niet voor de rest van hun leven getraumatiseerd.

  Ik hoop vurig dat deze criminelen een lange en zeer ongemakkelijke tijd tegemoed gaan in een penitentiaire instelling.

  Met dank aan Wilsoen voor zijn falende beleid, inzet en gebrek aan visie.
  En niet te vergeten de andere boeven (lees; machthebbers / machtswellustelingen) die Curacao naar de afgrond helpen.

  (ik vermijd bewust en consequent het woord; ‘regering’)

  “Macht corrumpeert per definitie!”

 13. Wat een lafaards!