• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Sociale Ontwikkeling Hensley Koeiman heeft een bezoek gebracht aan de Nederlandse gemeente Coevorden. Hij deed daar een aantal leer- en werkprojecten van re-integratiebedrijf De Bentheimer aan. “Het bezoek doet ons goed”, vertelt projectontwikkelaar Bert Strijker.

Volgens de Krant van Coevorden spraken Koeiman en Strijker over samenwerking en hulp tussen het Nederlandse bedrijf en Curaçao. Projecten die De Bentheimer heeft opgezet zijn onder andere een kano- en waterfietsverhuurbedrijf, een wasserij, een bouwproject en Openluchtmuseum Schoonoord. Koeiman maakte van zijn bezoek gebruik om de projecten te bezoeken.

6 reacties op “Koeiman bezoekt Coevorden”

 1. Weet niet wie de vlag van Curaçao ontworpen heeft maar het is wel een hele mooie en stijlvolle vlag. Zelfs de kleuren zijn door de EU vlag gekopieerd.

  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Europe.svg

 2. FKP. PS en MAN: “Samen zullen we alles delen suikergoed en marsepein”. We zitten er immers voor ons plezier en daar maken deze plezierreisjes toch geoon deel van uit of niet dus?

 3. Voor een regering die nederland haat en alles slecht vind van Nederland zijn de ministers wel erg vaak in Nederland om te kijken hoe ze het daar doen? Studenten moeten toch ook zgn studeren in de regio? Laat ze dan lekker naar Venezuela gaan om te kijken hoe zij dat doen.

 4. @Beer – Creatief, grappig! 🙂

  (en helaas waarheid)

 5. Is juist de humor: Coeiman bezoekt Koevorden……
  Binnenkort opent hij samen met Hakim deel 1 van het 8 landenticket: per waterfiets naar Bonaire. Zelf geleerd in Koeivorden!
  En voor zijn financiele collega direct even naar de witwasserij afdeling gekeken, bleek helaas dat het over het wassen van kleding ging…
  Voor Cooper even naar de bouwprojecten gekeken en blijkt dat ze hier echt gerealiseerd worden, hoe kan dat nou?

 6. 160 miljoen tekort op de begroting, maar onze ministers trekken zich er niets van aan en blijven volstrekt zinloze projecten bezoeken, ondertussen mega daggeldvergoedingen opstrijkend.

  Koeiman moet zich schamen.