• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De dertienjarige Boy en twaalfjarige Raymonde hebben een website gemaakt die vrijdag opnieuw wordt gelanceerd. Met de website thelongestwebsiteaddressoftheworld.com proberen zij het langste online gastenboek met comments ter wereld te behouden.

 
Met deze poging hopen zij opgenomen te worden in het Guinness World Record. Op deze manier willen Boy en Raymonde hits genereren en daarmee geld. Geld ontvangen ze als er op een advertentie wordt geklikt. Het geld willen zij gebruiken voor hun missies: ‘Leuke dingen doen met andere kinderen op Curaçao!’

Limo en paintballen
Ze hebben al wat dingen gedaan van het geld. Zo zijn ze met tien kinderen van Huize Hebron met een limo naar de McDonald’s geweest en gingen ze paintballen. De kinderen van Huize St. Jozet zijn ook in het zonnetjes gezet en hebben een Wii, een beamer en internet voor twee jaar gekregen.

Nieuwe lancering
De website had eerst wat technische foutjes. Deze zijn nu verholpen en daarom wordt vrijdag de website opnieuw gelanceerd. De eerste 150 kinderen die vrijdag om 14.00 uur te Coffeelicious (tegenover McDonald’s in Punda) aanwezig zijn, krijgen een paar gympen. Tijdens de relaunche zijn er computers aanwezig zijn. Zangers Josje en Angela zullen de sneakers aan de kinderen overhandigen.

8 reacties op “Poging voor Guinness World Record”

 1. het lukt je man het komt goed mate.

 2. John: vergeet niet dat de familie Godett ook tot premier heeft geschopt….alleen liep iets sneller ten einde.

 3. Ja owkeee, let’s not over exaggerate: minister met langste strafblad etc. Paar kilometers richting het Zuiden hebben we te maken hoofdverdachte voor moord als minister president.
  Anyways, grappig initiatief die website!

 4. Hahahahaha John Dalhuizen, dat is een goeie, heb je wel gelijk in.

 5. Zo te zien heeft de website nog steeds last van wat ‘technische’ problemen, misschien toch nog iets langer moeten wachten…? Met Lorem Ipsum op je website zal je nooit veel geld ophalen vrees ik…. Een miljoen berichten in het gastenboek lijkt me overigens ook moeilijk te behalen in zo’n kleine gemeenschap als Curaçao!

 6. Ik had het al op facebook gezien, Tony Castro is hun grote promotor and i like it hihi.

 7. Hahaha GENIAAL die kids. Mijn steun hebben jullie.
  @ John: bekijk even de website uit dit artikel, dit worden de toekomstige presidenten van Curacao

 8. Leuk!

  We hebben met Gerrit Schotte het Guinness book of records al gehaald met de laagst opgeleide premier ter wereld en de premier met het langste strafblad ter wereld.