• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie op Bonaire had het afgelopen weekend druk met bedrijfs- en woninginbraken. Daarnaast werden er ook nog auto-inbraken gepleegd. In totaal moest de politie dit weekend negen keer uitrukken na een melding van inbraak of diefstal.

 
Bij een bedrijf gelegen te Kaya Carlos A. Nicolaas werd een muskieten gas verwijderd en werd een toilettas met inhoud meegenomen. Bij een ander bedrijf gelegen op de Kaya Neerlandia werden vier autobanden van een personenauto en één starter van een vrachtauto meegenomen door onbevoegden.

Raam vernield
Bij een woning aan de Kaya Papa Cornes werd een raam vernield en etenswaren en een camera gestolen. Bij een andere woning op de Hanchi Amboina namen dieven een laptop, computer, fotocamera, handtas, twee bankpasjes, twee identiteitsbewijzen en contant geld mee. Ook werd er in een leslokaal ingebroken. Deze is gelegen aan de Kaya Frater Odolfinus. Hier namen onbevoegden een I-pad mee.

Autobanden en wieldoppen
Ook waren er een aantal auto-inbraken. Vanuit een auto die geparkeerd stond op de Bulevar Julio Abrham werden twee autobanden, een krik en een wielsleutel gestolen.  Op de Kaya Soeur Bartola werden vanuit een auto die geparkeerd stond ter hoogte van Fundashon Mariadal drie autobanden meegenomen. Ook werd vanuit een andere auto die geparkeerd stond ter hoogte van Fundashon Mariadal vier wieldoppen gestolen. Ook werden er wieldoppen van een Toyota gestolen op de Kaya International ter hoogte van Flamingo Luchthaven.

Informatie
Wie meer informatie heeft over deze voorvallen, kan contact opnemen met de politie via 717-8000. Dit kan ook anoniem via 717-7251.

 

1 reactie op “Negen meldingen van diefstal”

  1. Pirateneiland? Doorgedreven controle van personen, auto’s. Vestig er een nederlandse politieschool, praktijkervaring is meeeeeeeeer dan gegarandeerd 🙁