• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft vrijdag rond 18.30 uur tijdens een patrouille, op basis van de Vuurwapen- en Opiumwet, een controle gehouden bij de Groenesteeg. Tijdens de controle kwamen agenten vier personen tegen waarvan één trachtte weg te rennen toen hij de politie zag. De agenten zagen dat hij iets weggooide.

De politie zette de achtervolging in en vond twee luciferdoosjes gevuld met 24 stukjes foliepapier waarin cocaïne zat. De drugs zijn in beslag genomen en de verdachte, een 61-jarige man, is gearresteerd wegens overtreding van de Opiumwet. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Vuurwapen
Die nacht heeft de politie tijdens een patrouille een controle gehouden om dezelfde reden als een paar uur geleden. Zij stopten bij een woning waar vijf mannen in het donker stonden. Toen de mannen de patrouille zagen renden twee van hen naar de achterkant van de woning en gooiden een voorwerp weg wat gepaard ging met een hard geluid. Na een korte zoektocht vonden de agenten een geladen vuurwapen. De twee mannen, een negentien en 28-jarige man zijn aangehouden wegens overtreding van de Vuurwapenwet. Het vuurwapen is in beslag genomen. Het onderzoek is nog gaande.

2 reacties op “Controle levert drugs- en wapenvangst op”

  1. opsluiten voor verboden wapenbezit,boetes helpen niet…of werkstraf geven,van een aantal jaar

  2. dna, vingerafdrukken nemen, wapen onderzoek zolang er geen uitslag is vasthouden die boeven