• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft rond 08.30 uur een patrouille gestuurd naar een woning aan de Dr. Jacques Ellisweg wegens een overval. De patrouille trof bij aankomst een 46-jarige vrouw aan die in het huis werkte, met kneuzingen en andere verwondingen aan haar rug, benen, heup, gezicht en mond.

Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de vrouw aan het werk was toen zij werd verrast door twee mannen met ene vuurwapen en mes. De overvallers bedreigde de vrouw en vroegen om geld. Tegelijktijd werd het slachtoffer geschopt en geslagen met vuisten en de kolf van het wapen.

Buit
De verdachten hadden verschillende gereedschappen bij zich en slaagde erin om een kluis van met waardevolle inhoud van de eigenaar van de woning, los te krijgen. Vervolgens gingen zij ervandoor in een witte auto. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar de polikliniek van het Sehos voor medische behandeling van haar verwondingen.

7 reacties op “Overvallers nemen kluis mee”

 1. zijn bekend met het huis omdat er klaar gelegde gereedschap is meegenomen.een ex werkster of die zelfde werkster.

 2. Beste Sander, die gasten hier zijn zo gewelddadig omdat ze eerst aan de drugs gaan voor ze op pad gaan. Zonder durven ze niet en zeker niet alleen. Jammer dat op ons mooie eiland een leven niet telt.

 3. Sushi, moet je op z,n sushi,s bestrijden….. helaas is dit de enige taal dat dit soort tuig begrijpt!!

 4. 8.30 s morgens,nou die overvallers deinzen ook nergens voor terug,zieke gasten ..je zou het maar meemaken..iedereen kan de pineut zijn ,voor een appel en een ei..24/7

 5. GEFRUSTREERDE LOOSERS !!!!!!!!!!!!!!!
  Hebben thuis of bij hun dushi zeker niets in te brengen en DURVEN wel (ouderen) en vrouwen af te tuigen want dat streelt hun macho imago.
  SICK – SICK – SICK
  Als deze guys gepakt worden in de kettingen slaan en elke dag de mondi in en troep opruimen (genoeg te doen want onze “dushi SUSHI hende” zorgen wel voor voldoende troep).

 6. waarom zijn de criminelen hier zo gestoord?
  waarom zoveel geweld gebruiken.
  hoop dat ze snel gepakt worden.
  dit zijn levensgevaarlijke mensen en moeten minstens voor 10 jaar de gevangenis in.

 7. Wat een helden zeg om een vrouw te schoppen en slaan..

  dushi hende!

  Weltrusten mr Wilsoe. blijf maar lekker slapen!