• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De politie moest gisteren uitrukken naar een winkel aan de Heintje Koolweg in verband met een overval. De agenten troffen daar een werknemer aan met een wond aan zijn hoofd, die behoorlijk bloedde. De man verklaarde dat hij iets eerder in zijn auto stapte en werd geblokkeerd door een grijze auto.

Het slachtoffer had een koffer met geld bij zich. Twee mannen met bedekt gezicht en vuurwapen stapten uit en kwamen op hem af. Onder bedreiging pakten zij de koffer af en sloegen hem met de kolf van het pistool tegen het hoofd, om daarna met de grijze auto te vluchten. Het slachtoffer is met een particuliere auto naar de poli van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht.

Arrestatie
Het onderzoek in deze zaak leidde tot een bliksemactie van de politie. In de omgeving van Piscadera werd een grijze auto, die voldeed aan de beschrijving van de auto van de overvallers, gelokaliseerd. De achttienjarige bestuurder, die verdacht wordt van betrokkenheid bij deze zaak, is gelijk gearresteerd.  De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

8 reacties op “Gewelddadige overval bij Heintje Koolweg”

 1. @ don flor: dat is een soort van ‘waarschuwing’ naar de slachtoffer toe om niet te gaan lopen sollen met de gasten als ze zich uit de voeten gaan maken en ook om hem ‘tijdelijk’ uit te schakelen en ook nog een signaal naar de slachtoffer toe van: ‘we kunnen nog ergere dingen doen, we zijn gevaarlijk, dus bezin eer gij begint, pats! klap op de kop’.

 2. henkie iedereen kent iedereen en ik durf te beweren dat heel veel agenten ook troep in de familie hebben anders vrienden.

 3. trouwens wel goed politie optreden,,dit keer ,,vol houden ,en veeg het eiland schoon van brute criminelen,,want bij favoriete vakantie bestemming plaats ik toch vraagtekens,of ik moet op resort blijven,,en dat zie ik absoluut niet zitten,,dus ga ik maar naar spanje

 4. hoeveel overvallers worden er per jaar eigenlijk opgepakt op curacao????als er wekenlijks overvallen plaats vinden met bruut geweld??? gewoon maar een vraagje

 5. @henkie, volgens onze minister van justitie is er geen criminaliteit op Curacao.. waar heb je het dus over?

 6. het word nu toch echt tijd om onafhankelijke ondercover agenten te .
  laten werken.
  we moeten ons maar eens gaan verdiepen hoe sommig jongelui auto’s hebben, dure artikelen
  kunnen kopen.
  het word tijd voor een pluks ze wet, spullen en artikelen waarbij je niet kunt aantonen hoe je ze heb kunnen kopen als je geen werk heb.
  gelijk in beslag nemen.

 7. Ik zie in meerdere gevallen dat er na de overdracht van de buit nog een klap met de kolf van het pistool word uitgedeeld

 8. Dushi hende na Korsou!