• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een aantal wijken zullen komende week tijdelijk zonder stroom zitten. Aqualectra voert ondershoudswerkzaamheden uit en schakelt om deze reden tijdelijk de elektriciteit uit. De wijken Sabana Craz, Porta Blancu, Seru Grandi en Mahaai zijn dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur als eerst aan de beurt.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Woensdag: Steenrijk/Kintjan tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Vredenberg/Kustbatterij/Seru Cocorie/Cocorie/Seru Pretu/Jan Luis tussen 08.30 – 15.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

9 reacties op “Aqualectra sleutelt aan netwerk”

 1. Het verval naar een nivo van Haïti is al lang ingezet. De regering Schotte rooft de laatste centen nog even snel bij elkaar voordat ze boel helemaal in elkaar lazert.

 2. als t woensdag maar niet uitloopt tijdens de interland……

 3. Service wordt steeds slechter en de prijs wordt steeds duurders. Wat een amateurisme. Toch wel zeer kenmerkend voor deze regering.

 4. Het is minder moeite voor ze als ze gewoon een persbericht de deur uit doen op het moment dat we er op kunnen rekenen dat we stroom hebben.

  Tot die tijd is het minstens 1 keer in de twee weken raak..

 5. ‘t Was vanmiddag in onze wijk weer raak (C.Grandi.)

 6. Ze mogen van mij sleutelen wat ze willen.

  MAAR LAAT DE STROOM NIET UITVALLEN!!!!

  Nietsnutsbedrijf.

  NIETSNUTSREGERING GA NAAR HUIS!

 7. “Lopen” uw producten inmiddels zelf al uit uw steeds ontdooide koelkast/diepvries …………. oh, dáárom stonk/stinkt het ook bij het hoofdkantoor van Aqualectra 🙂

 8. Kon deze actie niet voor of na het EK voetbal en Olympische spelen,het is en blijft een dom zooitje bij de overheids n.v.’s kan ook niet anders ,ze kunnen niet organiseren laat staan een volk begeleiden naar een fijn en mooi nieuw land Curaçao zoals ons beloofd is door het cabikut Schotte.

 9. Dat moet toch anders kunnen? Kan ons MP Schotte en zijn bekwame RvC van Aqualectra hier eens wat van zeggen? Of hebben ze t zelf veroorzaakt?