• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee vrouwen hebben zondag drugs vanuit Curaçao naar Verenigde Staten gesmokkeld. Dat meldt de South Florida Business Journal. Het tweetal maakte met de Carnival Valor een cruise van Miami naar Aruba, Grand Turk en Curaçao en namen vanaf Curaçao nog iets anders mee dan souvenirs.

De douane in Miami troffen bij controle meer dan een kilo cocaïne aan in de koffers van de verdachten. De vrouwen hebben bekend dat zij vrijwillig de drugs hebben meegenomen. Zij zouden de cocaïne van een onbekende donkere man hebben gekregen. Volgens de krant had één van de vrouwen verklaard dat zij 8000 dollar zou krijgen voor het smokkelen van de drugs. De vrouwen moesten in Miami een contactpersoon opbellen die de drugs zou komen ophalen. De contactpersoon in Miami is ook opgepakt.

3 reacties op “Cruisepassagiers smokkelen drugs uit Curaçao”

 1. @Jan C.
  Ik denk niet dat je op cruise moet gaan als je alles zo duur vind, dan beleef je er helemaal geen lol meer aan.
  On topic: Ik ben zelf al meerdere keren op cruise geweest en het is denk ik inderdaad wel erg makkelijk om verboden spullen aan boord mee te nemen

 2. Tja, zolang je op een cruiseschip 10 dollar moet betalen voor een biertje moet je als passagier wel wat bijverdienen.

  En dan heeft de ober nog niet eens zijn tip gehad.

 3. Nou dan zal de US Customs wel op korte termijn overgaan op 100% controles (als ze dat al niet doen).