• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale stuurde maandagavond een patrouille naar een huis in Kaya Mikeas wegens een overval. Vier bewoners en drie gewapende mannen zijn hierbij betrokken. Er werden verschillende spullen meegenomen waarvan het merendeel later die avond weer is teruggevonden.

De bewoner van het huis, een 41-jarige man, deed de deur open om naar buiten te gaan. Toen werd hij overvallen door drie mannen met een vuurwapen en een mes. Binnen werd de 65-jarige vrouwelijke bewoner de mond gesnoerd zodat zij niet kon schreeuwen.

Vier bewoners
Een andere bewoner zag wat er gebeurde en wilde zich verschuilen in een kamer. De overvallers braken de deur van deze kamer open en stopte daar alle vier de bewoners in. Eén van de overvaller bewaakten de bewoners en de andere twee doorzochten het huis.

Gestolen spullen
De overvallers gingen er uiteindelijk met acht mobiele telefoons, drie laptops, een horloge, een paspoort, gouden sieraden en een grijze auto vandoor. De politie kreeg later bericht dat de auto tegen een verkeerslicht was gebotst op de Ronde Klipweg. In de verlaten auto werd het merendeel van de gestolen spullen teruggevonden. Deze zijn in beslag genomen en het overvalteam onderzoekt de zaak nu verder.

Informatie
Als je informatie hebt over deze overval kun je dit doorgeven door te bellen naar het overvalteam op 8666192 of 8666140. Ook kun je bellen naar 911 of naar het anonieme nummer 108.

4 reacties op “Gewapende overval in Kaya Mikeas”

 1. Het spijtige hier op Curacao is dat niemand tips durven door te geven! Er echt wel genoeg getuigen geweest bij het ongeluk met de auto.

  Sterkte aan de bewoners.

 2. Goed om te weten dat Wilsoe hard bezig is om er voor te zorgen dat Dos Santos zijn geld krijgt.. Zelfs de advocaat van Dos Santos belt hem direct op om te klagen…

 3. De kriminalidat wordt met de dag erger. De pakkans met de dag geringer. Geen wonder dus.

 4. CRIMICAO! Ze hadden blijkbaar geen rijbewijs gestolen ….. Jammer dat ze niet geklemd in de auto zaten na het ongeval!