CURAÇAO – Bewoners van Westpunt die op dit moment in Nederland wonen, hebben een jaarlijkse reunie georganiseerd in Tilburg. Dit keer was de groep uitgebreid met bewoners van Lagun en Kenepa. Ook gevolmachtig minister Sheldry Osepa kwam een kijkje nemen bij de reunie.

Tijdens de bijeenkomst nam Ramón Yung van het Kabinet van Curaçao gebruik van de gelegenheid om een korte uitleg te geven over de taken van het Kabinet aan de aanwezigen. Daarnaast gaf hij een overzicht van diverse ontwikkelingen die plaatsvinden op Curaçao onder Kabinet Schotte.

Meer bijeenkomsten
Volgens Osepa zouden dit soort bijeenkomsten zich niet moeten beperken tot een jaarlijkse bijeenkomst. “Dit zou vaker moeten worden georganiseerd zodat onze mensen bij elkaar blijven komen om meer sociale cohesie te creëren met een nieuwe dynamiek. Binnen een aantal jaren kan dit evenement uitgroeien tot een steeds grotere bijeenkomst, zodat steeds meer mensen weten wie wij zijn, en wie de mensen uit Westpunt, Lagun en Kenepa in het bijzonder zijn.” Osepa sloot af door hieraan toe tevoegen dat dit één van de mooie eigenschappen is van Curaçaoënaars die volgens hem jammer genoeg soms wat onderbelicht blijven in Nederland.

4 reacties op “Bewoners Westpunt komen samen”

 1. Nou als Osepa het over de ontwikkelingen gehad van regering Schotte dan zullen de mensen zijn wel geschrokken. Corruptie en weer miljoenenverliezen.. totaal geen enkele bijdrage aan het land.

 2. dagvergoeding Den Haag -> Tilburg…

 3. “Dit zou vaker moeten worden georganiseerd zodat ONZE MENSEN bij elkaar blijven komen om meer sociale cohesie te creëren met een nieuwe dynamiek. Binnen een aantal jaren kan dit evenement uitgroeien tot een STEEDS GROTERE bijeenkomst, zodat steeds meer mensen weten wie wij zijn, en wie de mensen uit Westpunt, Lagun en Kenepa in het bijzonder zijn.

  De bedoeling is goed en het is ze gegund!
  Maar zorg ervoor dat zulke uitspraken niet te veel als : afscheiden .. ervaren wordt.

  😉

 4. “De bewoners van Westpunt die momenteel in Nederland wonen” zijn dus geen bewoners van Westpunt……
  Waarom denk je dat ze daar niet meer wonen?
  Als je mekaar zo gezellig vind dan zoek je mekaar toch vaker op of niet soms. Wat een nieuws.
  Osepa weer lekker een uitje naar Tilburg.