• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Filantroop Jacob Gelt Dekker is ervan overtuigd dat de Venezolaanse president Hugo Chávez ons eiland binnen zal vallen. “Ik denk dat het binnen zes maanden gebeurt”, verklaart Gelt Dekker.


Jacob Gelt Dekker heeft zijn naam al een tijdje op Curaçao gevestigd. Is het niet als eigenaar van Kura Hulanda, dan is het wel door zijn opvallende uitspraken over of activiteiten voor het eiland. Nu vertelt de filantroop aan het Stan Huygens Journaal in de Telegraaf dat de Venezolaanse president klaar staat voor een inval op de eilandengroep.

Inval
De spanning rondom vermeende Amerikaanse militaire activiteiten vanaf Curaçao zou een reden zijn voor een inval door ons buurland, gelooft Gelt Dekker. Volgens exploitant van Albert Heijn en een hotel op het eiland, Gerard van den Tweel, zal het niet met zo’n vaart lopen. Hij ontmoette de president twee keer en noemt hem ‘erg vriendelijk’. “Ik weet dat de regering van Curaçao goed contact onderhoudt met Chávez . Er zijn spanningen, maar op zich gaat het goed”, verklaart Van den Tweel in Quote 500.

Foto: www.flickr.com

1 reactie op “Vrees voor inval Chávez”

  1. Heb veel respect voor Jacob maar dat mening van hem deel ik pertinent niet. Dit keer heeft hij het wel mis. Ik ben er overtuigd van dat Chaves het niet durft in zijn hoofd te halen om de eilanden aan te vallen. Hij voelt allang de hete adem van de Americanen achter zijn rug. Mocht hij dat alsnog doen dan is de klap wat hij krijgt heel erg defaustated dodelijk voor Chaves. Hij zal nooit meer boven op komen dan wordt Venezuela een tweede Pto RIco of Grenada. Laat de Curacaoenaars maar rustig leven er zal niks gebeuren de komende 6 maanden. Jacob ook blijf maar rustig er zal voorlopig niks gebeuren met de eilanden. Venezuela of Cahves is bezig met een zuid Americaanse land om een totaal nieuwe olieraffinaderij te bouwen. Ik weet niet meer of het Ecaudor was of Bolivia. Meer kan ik niet overtuigen.