• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie op Bonaire hoefde dit weekend niet stil te zitten. Zo vond er een verkeersongeval plaats, werden er autobanden gestolen en werd er ingebroken in een auto. Ook werd er zaterdag een man aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld.

De politie kreeg op vrijdag rond 20.50 uur een melding dat er op de Kaya Nikiboko Zuid een eenzijdig verkeersongeval had plaatsgevonden. Dit was ter hoogte van de rotonde. Toen de politie ter plaatse was, bleek dat de bestuurder van een pick-up rechtdoor was gereden en tegen de muur van de rotonde was gebotst. Zowel de muur als de pick-up raakten daarbij beschadigd.

Diefstal
De politie kreeg vrijdag om 05.30 uur ook een melding dat onbevoegden vier autobanden met velgen van een personenauto hadden gestolen. Deze stond geparkeerd op de Kaya Grandi ter hoogte van een bedrijf. Daarnaast zijn er ook twee fotocamera’s en twee flitsers gestolen uit een personenauto die geparkeerd stond op de Kaya E.E.G. Bulevar ter hoogte van een duikplaats.

Huiselijk geweld
Een 39-jarige man werd zaterdagavond aangehouden door de politie inzake huiselijk geweld. Zij hadden toestemming van de officier van justitie gekregen. Na zijn aanhouding werd hij naar de wacht vervoerd en daar is hij opgesloten. Het Bureau Jeugd en Zeden Zaken onderzoekt de zaak verder.

Informatie
Als je meer weet over één van deze voorvallen, kun je bellen naar 7178000. Je kunt ook anoniem tips doorgeven via 7177251.

www.versgeperst.com