• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Flinx Recruitment Event DutchCaribbean (FRED) vond vorige week plaats in Rotterdam. De organisator Flinx draagt er zorg voor dat werkzoekenden in Nederland die op de Dutch Carribean willen werken, snel en makkelijk in contact komen met werkgevers op de eilanden.
 
Het evenement begon op 17 mei met een Company Diner waaraan 65 kandidaten deelnamen. Met vijftien bedrijven uit Curaçao en Sint Maarten kon genetwerkt worden. Bij elk van de drie gangen van het diner wisselden de kandidaten van tafel waardoor ze met meerdere bedrijven en organisaties praatten.

Job fair
De job fair kon zaterdag 19 mei  in het WTC van Rotterdam worden bezocht. Er vonden bedrijfspresentaties en een symposium plaats. 45 bedrijven informeerden de bezoekers over de carrièremogelijkheden op de eilanden. Het symposium heette ‘I’m coming home…or am I?’ en daar waren 120 mensen bij aanwezig. Deze was ook te volgen via de website van de organisatie Kiva.

Persoonlijk gesprek
De laatste dag van FRED, zondag 20 Mei, stond geheel in het teken van de Dutch Caribbean Professional. Bedrijven en/of organisaties nodigde verschillende kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek.

3 reacties op “‘Evenement werkzoekenden geslaagd’”

 1. Dat Dutch Caribbean hè !

 2. @Sander aka … ,

  Maar die arrogantie van jou is ook bij alle reacties misplaats… dus waarom hen wel veroordelen en zelf er schuldig aan zijn?

 3. Ik vond de werkzoekenden bij Flinx maar een arrogante indruk maken. Zo van, wij hebben het gemaakt in Nederland en zorg nu maar voor een topbaan voor ons op Curacao met mega arbeidsvoorwaarden.

  Deze lieden zouden eens wat realistischer en bescheidener moeten zijn en weten dat je met welk diploma dan ook onderaan moet beginnen en levenservaring opdoen.

  Met uitzondering van nos prome minister natuurlijk, die wordt met alleen lagere school en een CV vol fraudes ministerpresident.