• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De benzineprijs blijft deze maand aan de pomp hetzelfde als vorige maand, 2,611 per liter. Dat meldt Bureau Telecommunicatie Post & Utiliteiten (BTP&U). De literprijs van diesel daalt lichtelijk van 2,099 naar 2,065 gulden. De prijs voor gas blijft ook ongewijzigd. De prijzen zijn vandaag ingegaan.

Voor kookgas betaald men voor een grote cilinder van 100 lbs 66,50 gulden. Voor een gasbom van 20 lbs blijft de prijs 14,80 gulden.

Daling
BTP&U kondigde daarentegen vorige maand wel aan dat de prijs voor benzine zou dalen.  Uit een overzicht van de regering is zelfs te zien dat de aankoopprijs van benzine is toegenomen van 1,554 gulden per 30 april naar 1,587 vanaf 4 juni. Het verbruikerstarief is door het verschil gecompenseerd met een lage ‘recovery’. Voor diesel is de aankoopprijs wel gedaald van 1,623 per liter naar 1,594 per liter vanaf heden.

Bereking brandstofprijzen
De regering past sinds juli de brandstofprijzen maandelijks aan. Dit doet de regering samen met Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten (BTP&U). Alle berekeningen worden elke maand openbaar gemaakt.

14 reacties op “Prijs benzine en gas blijft gelijk”

 1. En weer is het deze “regering” gelukt zich te diskwalificeren.

 2. Meneer Mossel, al eens de wagen van onze roeptoeter gezien?? Hij heeft er twee, een voor het publiek, een oud kreng en een voor prive, met de waarde waar 10 gezinnen een half jaar van kunnen leven, wat een hypocriet.

 3. VANDDIS = MAFFIACULTUUR
  Gesteund door vriend Schotte & Family !!!!!
  Hoe duidelijk moet het zijn dat we van alle kanten GENAAID worden !!!
  $$$$$$$$$$$$$$…………WAKE UP KORSOU……………$$$$$$$$$$$$$$

 4. Olieprijzen verder omlaag
  Een onverwachte stijging van de strategische oliereserves van de Verenigde Staten zette donderdag de olieprijzen verder onder druk. De prijs van een vat Brentolie daalde met 3,3 procent tot 92,65 dollar, het laagste peil in anderhalf jaar tijd. Amerikaanse olie werd 2,6 procent goedkoper en kostte 81,06 dollar per vat.

  En alleen op Curacao gaat de prijs niet omlaag…. rarararara

 5. Het zou de andere pompstations wel sieren als zij wel de prijs enigszins verlagen ten opzichte van die Vanddis dingen.
  Daar moet toch ruimte voor zijn nu?

 6. Hebben die gasten nou echt helemaal geen idee waarmee ze bezig zijn? Mij lijkthet dat ze iedere keer maar weer wat roepen en hopen dat het volk het pver 2 weken heeft vergeten. De breakdown van de opbouw van d ebenzineprijs is ook maar een veraaltje want er klopt nu toch niks meer van.

 7. @Rignald,omdat de Soberanos geen auto bezitten,en dat mag ook niet van Wiels,ze moeten voor de verkiezingen weer met busjes van de PS worden vervoerd naar de stembus.

 8. Als ik mij niet vergis wel twee maal gróte(!) verhogingen binnen één maand : april. In de hele maand mei gebeurde “toevallig” niets met de prijs en nu de komende maand ook niet. Rarara.
  ER WORDT MET ONZE VOETEN GESPEELD en de oliemaatschappijen vullen hun zakken!

 9. @churandi, het volk is apatisch.. geen hoge opleiding, niet durven voor jezelf te denken, niet kritisch zijn en bang zijn..

  Tja blijkbaar kunnen ze het betalen denk ik dan. in andere landen waren er allang massaprotesten geweest en in sommige landen worden zelfs corrupte politici heel hard aangepakt.. (om het maar netjes te zeggen).

 10. Hoe was het ook al weer??? De benzineprijs zou maandelijks aangepast worden aan de dan geldende olieprijs. De olieprijs is in jaren niet zo laag geweest…en wat doet (de regering) Schotte: Natuurlijk NIET wat beloofd- en wat beleid is.

  Neen, zijn “schoonvader” moet toch gewoon lekker zijn zakken kunnen vullen.

  Wanneerkomt dit volk in opstand tegen deze charlatans en criminelen???

 11. Waarom komen de soberanos nooit in deze topics. Krijgen zij soms gratis benzine van Schotte en Co?

 12. Anderhalf jaar geleden kocht ik mn auto en gooide ik hem vol voor 80 gulden.
  Nu gooi ik hem vol voor 110 gulden.

  Lekker dan..

 13. Olieprijs daalt en daalt al sinds maanden is zeer laag. maar hier blijft de benzine prijs het zelfde. rararara?

 14. Schotte is een echte familieman, gezien de benoeming van allerlei familieleden op hoge overheidsposities en de vele families die hij onderhoudt met buitenechtelijke relaties.

  Aangezien zijn huidige schoonvader een groot aantal benzinepompen exploiteert hoeven we daarom de eerste jaren ook geen prijsdaling van de benzine meer te verwachten.