• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oppositiepartij PAR wil spoedig vergaderen met de Commissie Financieel Toezicht (Cft) over de huidige financiele situatie. Dat schrijft de partij in een brief aan Statenvoorzitter Ivar Asjes. “De PAR is op de hoogte van het verzoek van Cft aan de Statenvoorzitter, om deze week een vergadering in te plannen.”

“Aangezien het parlement geen uitnodiging heeft ontvangen van de parlementsvoorzitter voor deze vergadering, benader ik u om te weten te komen op welke dag deze vergadering zal plaatsvinden”, zo schrijft de PAR verder.

Tekort
Het jaar 2011 is met een begrotingstekort van 163,4 miljoen afgesloten. Dat maakte minister George Jamaloodin (Financiën) vorige maand bekend. Het Cft houdt toezicht op de financiën van Curaçao. Minister Liesbeth Spies (Koninkrijksrelaties) gaf vorige week aan zich zorgen te maken over het begrotingstekort van Curaçao.

7 reacties op “PAR wil vergadering met Cft”

 1. Belastingaangifte 2012 van Eunice Eisden:
  – salaris 120,000 (belast)
  – daggeldvergoedingen 200,000 (onbelast)

 2. Dat geld is die 4 miljoen die Hakim en Cooper elke maand in DAE stoppen. Elke maand gaat er zo een zakje naar hun toe. geen wonder dat je nu voor $9 naar Miami kam en DAE toch niet falliet gaat.

 3. Hmm dat geld zijn de daggeldvergoedingen voor Eunice Eisden en haar tripjes

 4. @Juny, nee dat is het geld dat dos santos van de PAR-tij kas tegoed heeft uit het verleden. hihihi

 5. @John, nee dat is het geld van Dos Santos in de USA! ha ha ha ha

 6. Mooie foto, past precies bij de PAR. Verblind door geld, Hahaha

 7. Terwijl het begrotingstekort maar oploopt reizen de heren politici vrolijk verder. Deze week zit de helft van hen weer in de Verenigde Staten en Europa.

  En Jamaloodin fantaseert bij iedere cocktail die hij drinkt in Omundo wel weer een andere oplossing voor het miljoenentekort.

  Maar wat kun je verwachten van iemand wiens persoonlijke financiele huishouding je alleen als een failliete boedel kan omschrijven?