• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale kreeg vrijdagmiddag een melding binnen over een aanrijding op de kruising van de Schottegatweg Oost en de Mercuriusstraat. Een motorrijder zou op een politiewagen en een personenwagen zijn ingereden en probeerde daarna weg te komen.

Later die middag signaleerde een politiepatrouille een motorfiets op de Rooseveltweg ter hoogte van een benzinepomp, die voldeed aan de beschrijving van de motorfiets die was betrokken bij het ongeluk aan de Schottegatweg Oost.

Tweede aanrijding
Toen de motorrijder de politie-eenheid zag reed hij met hoge snelheid in de richting van de luchthaven. Ter hoogte van een winkelcomplex botste de motorrijder tegen een pick-up die linksaf sloeg. Uit voorlopig onderzoek van de politie bleek dat beide voertuigen op de Rooseveltweg reden richting de luchthaven.

Gewond
De pick-up sloeg links af naar het winkelcomplex, hierdoor kon de motorrijder door zijn snelheid niet op tijd stoppen en botste tegen de linkerachterportier van de pick-up. De 21-jarige motorrijder liep verscheidene verwondingen op aan zijn lichaam en hoofd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij na behandeling is opgenomen op de intensive care. Zijn toestand is zorgwekkend. Het departement van Verkeer heeft de zaak in onderzoek.

1 reactie op “Motorrijder maakt flinke brokken”

  1. Hmm en dan protesteren ze dat automobilisten meer rekening moeten houden met motorrijders…