• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft zaterdagnacht een patrouille gestuurd naar een woning aan de Oude Caracasbaaiweg vanwege een gewelddadige overval. De politieagenten die ter plaatse aankwamen troffen een 45-jarige man aan met verschillende kapwonden aan het hoofd. Dat meldt de politie.

De zoon van het slachtoffer was aan het werk op het erf toen hij op gegeven moment verrast werd door vier mannen met bedekt gezicht en vuurwapens. Zij losten vervolgens twee schoten in de lucht en dwongen de jongen naar binnen te gaan en de overige familieleden wakker te maken.

Mishandeling
De overvallers mishandelden het slachtoffer met de kolf van een pistool en dwongen hem geld en bezittingen af te geven. Zij hebben geld, mobiele telefoons en horloges gepakt en zijn daarna gevlucht. Ambulancepersoneel heeft de verwondingen van de man ter plaatse behandeld. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

7 reacties op “Gewelddadige overval Oude Caracasbaai”

 1. Ik vind het vreselijk wat er allemaal gebeurd hier. Het begint er eigenlijk op te lijken dat Ned. alle criminelen terugstuurt.

 2. vreselijk. Sterkte vor dit gezin.
  Wat een laffe daad en zo onzinnig voor die paar centen. Drugs in het spel lijkt plausibel Chaetodon

 3. Gelukkig is Wilsoe druk bezig om deze dieven op te pakken en niet om een witwasser zijn geld terug te krijgen.

 4. Grof geweld voor wat geld, een paar mobieltjes en wat horloges……. Een levenslang trauma voor de betrokkenen.
  Zijn die overvallers nou zo stom of zijn ze zo verslaafd ?
  Komt niemand op het idee deze boeven een paar jaar keihard op te voeden, in plaats van een cursus criminaliteit voor gevorderden in de gevangenis te laten doorlopen.

 5. sterkte voor deze mensen!

 6. Nos ta dushi hende!

 7. CRIMIcao : dagelijkse soap?