• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Carlos Trinidad (PS) is gisteren benoemd als nieuwe minister van Bestuurlijke Vernieuwing, Planning en Dienstverlening. Trinidad volgt Carlos Monk op, die de ministerpost Onderwijs, Wetenschap, Cultuur & Sport overneemt van Lionel Jansen. Trinidad is bijna twee maanden lang gescreend.

De langdurige screening gebeurde op verzoek van Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels. De post BPD heeft in nog geen anderhalf jaar tijd drie ministers gekend. Trinidad is de vierde minister die deze post gaat betreden, tevens is hij de vijfde minister van de politieke partij Pueblo Soberano.

Vorige ministers

De eerste minister die opstapte bij de BPD was Norman Girigorie die werd vervangen door Lia Willems-Martina. Zij maakte het ook niet lang binnen het ministerie en maakte plaats voor Carlos Monk. Binnen het ministerie van Onderwijs stapte René Rosalia op waarna Lionel Jansen zijn plaats in nam. Jansen diende eind maart zijn ontslag in bij premier Gerrit Schotte.

Minister Carlos Trinidad, premier Gerrit Schotte, minister Carlos Monk

32 reacties op “Carlos Trinidad nieuwe minister BPD”

 1. En het gaat alweer op dienstreis.. nog zo;n zakkenvuller!

 2. Ah, gelukkig maar, Trinidad blijkt ook een oplichter te zijn, daarmee voldoet hij aan de door de regering zo waardevol geachte- en gestelde normen..!!

  (Ik was al even benauwd dat hij niet aan de toelatingseisen zou kunnen voldoen. Maar na het lezen van info omtrent zijn persoon en diens handelen ben ik verheugd te kunnen vaststellen dat hij inderdaad discutabel genoeg is om zitting te kunnen nemen in het kabinet, oef)

 3. @G. Van Zeeland. Hoe langer wil je wachten? volgens mij is het punt van en nu niet meer verder al maanden geleden bereikt echter er gebeurt helemaal niets. Ik begrijp zelfs dat de staten (lees de 11 landverraders) nu ook willen dat de zaak Bientu wordt gestopt..

 4. Zorro, interessante site.

  Ook daarop een vernietigend stuk over Eunice Eisden, die als Statenlid geacht wordt de regering te controleren maar alle misstanden van hen zonder een woord van kritiek toestaat.

  Ongetwijfeld met de bedoeling ‘ik zeg niets van jullie, dan zeggen jullie niets van mij’. En daarom reist ze het hele jaar de wereld over voor nutteloze conferenties en meetings, intussen riante daggeldvergoedingen opstrijkend.

  Respect voor mede MAN leden Don Martina en Cleopa, die zich niet meer met Eunice Eisden wensen te identificeren en daarom op zijn gestapt bij de MAN.

 5. @ Victo. Zorro, wat let je om zijn plaats in te nemen? Het volk zit met “smacht op jou te wachten.”

  Een beetje cynisme kan geen kwaad, maar doe het dan bij de juiste personen. Ik ga zijn plaats niet innemen, want dat zou betekenen, dat ik van hetzelfde lage allooi ben en het tegendeel is waar dus kom ik niet in aanmerking vanwege de “strenge” low life criteria van de Schotte-Wiels-screening.

 6. http://www.atapalabra.blogspot.com/
  Meer dan dit heb ik niet.

 7. @Zorro

  Kun je de brief vermelden voor ons. Masha, masha danki!

 8. is al 6 mand geleden belloft dat hij deze post mocht krijgen jaja je moet Als PS zoveel mogelijk minister leveren( incasseren wachtgeld+pensioen) want je weet niet wanneer je een volgende kans krijgt om pasteichi aan je vrienden te geven.

  leve de PS kampioen minister wisselen

 9. @Zorro, wat let je om zijn plaats in te nemen? Het volk zit met “smacht op jou te wachten.”

 10. Beste Zorro en anderen, als er informatie over het heden en verleden van Carlos Trinidad is die hem niet ministeriabel maakt roep ik jullie op dit via dit medium in detail bekend te maken.

  Hoe meer we aantonen dat ministers niet deugen alsmede de leiders van de partijen die hen voordragen, hoe eerder we kunnen zeggen tot hier en niet verder.

  Al hebben we dat stadium met de huidige ministers, waarvan de strafbladen langer zijn dan hun CV’s, eigenlijk al lang geleden bereikt.

 11. zondag 3 juni 2012Schandalige CV van de nieuwe minister voor Bestuur en Planning van Pueblo Soberano, Carlos Trinidad

  Volgens een brief van 25 mei gepubliceerd in krant Bala van 1 Juli 2012, is de nieuwe minister van Besuur en Planning een oplichter en dief.

 12. Nederland had zo’n 65 jaar geleden de Drie van Breda. Wij zijn toch mooi baas boven baas.

 13. De volgende incompentent corrupteling

 14. @Mahuma, Ik snap ook nog steeds niet dat Constancia, El Hakim, Schotte en Jamaloodin door Goedgedrag zijn goedgekeurd. Veroodelingen, fraude oplichting etc.

 15. Het goede van Curacao is dat als VDC niets meer kan, de media en bevolking vanzelf begint te ‘screenen’ 🙂

 16. De screening bestaat uit een gezondheidsverklaring, dat is duidelijk. Bij mijn weten is de VDC niet geheel operationeel?
  Maar dan snap ik niet dat Goedgedrag dit goedkeurd. Of heb ik wellicht iets gemist.
  Niettemin het zal worden vervolgd. Maar ze hebben er eerst voor gezorgd dat alle belastende belastingaanslagen tijdelijk opggeborgen werden. Zo voorkom je dat het zaakje weer op straat ligt.
  Maar verraders slapen niet, dus zullen we van Trinidad – na zoveel maanden te zijn ‘gescreend’ – wel meer van horen. In ieder geval heeft hij zijn pensioen lkkr kunnen opkrikken vooral omdat in de real estate momenteel geen droog brood te verdienen is.

 17. @ Nancy, het is helemaal niet de bedoeling om dit seriues te nemen, dat is juist de joke van die jokers in Forti.
  @ Boeiboei, ik mij niet aan de indruk onttrekken dat je beter niets voor het volk doet dan dat je van het volk steelt, rooft en jat.

 18. Ik vraag me af waar MFK en PS hun ministers vandaan halen, maar ik vermoed van de landfill van Selikor.

 19. Het enige wat op deze foto aan de criminelen ontbreekt is een zwart balkje voor de ogen!!

 20. Waarom word de alles Betwetter niet zelf minister?of is hij bang dat hij niet het papiertje van goedgedrag krijgt , het lijkt er wel op!!!!! $$$$$$$$$$.

 21. Ach ja 1 ding staat zeker vast. Onze eerste regering zal de geschiedenis ingaan als de meest corrupte regering in de wereld.

  Opvallend als je naar de wikepedia pagina van El Hakim gaat staat er niets over de corrupte en belastingschulden..

 22. Was die man niet de eigenaar van het Roof center?
  What’s in a name……….

 23. Hoe mooier kan het nog Dokter Hel Wiels verklaarde dat dhr Trinidat medisch goed gekeurt is? dus minister kan worden,uit wel ingelichtekring heb ik mogen vernemen dat Doctorandus Trinidat het alfabet niet uit het hoofd in goede volgorde kan op zeggen,en die moeten we nou juist hebben, niet te slim zijn en alle opdrachten van de maffia familie uitvoeren, Bong.

 24. Sjors, er zijn nieuwe eisen: leugenachtig, crimineel,seksistisch, racistisch, schuldenplichtig boven 100.000, maximaal MAVO3, maximaal IQ van 50, minimaal 1 veroordeling. Wie nog beter is dan een zittende minister wordt zonder screening toegelaten.

 25. @Sander, alsof jij wel voor het volk bezig bent, jouw naam verraad voor wie jij ”bezig” bent.
  Je hebt zestien jaar de tijd voor gehad om iets ”voor het volk” te doen maar je was ”het volk” vergeten!

 26. De beste papieren om minister te worden is als je belastingschulden hebt.
  Vanaf nu hou ik me aan de burgelijke ongehoorzaamheid zoals roeptoeter in het begin riep; ik betaal geen taxes meer kijken hoe lang het duurt voordat ik failliet zal worden verklaard.

 27. Op zich goed van Wiels dat hij Trinidad volledig heeft laten screenen en dat hij eerder Willems liet aftreden nadat zij haar echtgenoot business class had meegenomen naar Nederland. De volgende PS minister die in de fout ging, Monk, werd door Wiels echter schandalig de hand boven het hoofd gehouden toen hij een pastechi van tonnen aan een medewerkster gaf.

  Zou wel graag het CV van die Trinidad eens willen zijn en een uitdraai van zijn belastingschulden, want het gerucht ging dat die in de vele honderdduizenden guldens lopen.

 28. Een screening zonder de opgeheven VDC?
  Hoe moeten we deze screening nu weer serieus nemen!

 29. @Sjors, de regering heeft besloten om de eis te laten vallen dat je als minister geen belastingschulden mag hebben. Immers de helft van de ministers hebben dit al.

 30. Screening ???????????????? door wie en hoe ????????????
  $$$$$$$$$hame ………on YU politicians …………….$$$$$$$hame

 31. drie gladjanussen op een foto….
  ik heb geen enkel vertrouwen in deze personen.
  deze mensen zijn echt niet voor het volk bezig.
  eigen belang en zakkenvullen hebben prioriteit.

 32. De VDC was toch onder een operational shutdown? Hoe kunnen ze hem dan screenen? Krijgen wij als volk ook de resultaten te zien want het is al gebleken dat de screening van deze regering helemaal fout is gegaan. en nu blijkbaar weer want deze man heeft veel schulden (of maakt dat niet meer uit bij deze regering)